Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 252 (7864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precauție

Pasagerii curselor de avion de la Suceava, invitați să vină la aeroport cu 3 ore înainte de zbor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formalitățile care trebuie îndeplinite pe aeroporturi în context Covid-19 au făcut ca timpul necesar pentru procesarea documentelor să fie aproape dublu. De aceea directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuță, recomandă pasagerilor să se prezinte la aeroport cu 3 ore înaintea zborului, inclusiv celor care au făcut check-in-ul online deoarece printre actele care se verifică este și formularul obligatoriu ”Covid track”, fără de care nu pot înainta. Ioan Măriuță a arătat că deși în această perioadă numărul călătorilor este mult diminuat față de lunile de vară, ca măsură de precauție rămâne valabilă recomandarea ca pasagerii să vină la aeroport cu 3 ore mai devreme.

De asemenea, este important ca aceștia să se informeze din timp despre condițiile de călătorie pentru țările în care merg, care pot fi diferite, în funcție de evoluția Covid-19. Pentru unele țări – Austria, Belgia, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Turcia și Egipt, către care există zboruri de la Suceava, informațiile se găsesc și pe site-ul aeroportului: https://www.aeroportsuceava.ro/ro/covid-19. Pentru toate statele, informațiile despre condițiile de intrare se găsesc pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, mae.ro. La secțiunea “Atenționări de călătorie covid 19”, se selectează țara în care persoana dorește să călătorească și acolo sunt informațiile necesare.

Alte recomandări transmise de directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava pentru pasageri este să poarte permanent mască de protecție; să păstreze o distanță de 1,5 m față de cei din jur; să urmeze marcajele de pe pardoseală și să respecte indicațiile personalului din aeroport. În terminal este permis doar accesul pasagerilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pasagerii curselor de avion de la Suceava, invitați să vină la aeroport cu 3 ore înainte de zbor.
 Vizualizări articol: 1208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pasagerii curselor de avion de la Suceava, invitați să vină la aeroport cu 3 ore înainte de zbor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei