Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 252 (7864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După noua lege

Acces condiționat de certificatul verde în sediile Primăriei Suceava, cu unele excepții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cetățenii care au nevoie de serviciile Primăriei Suceava trebuie să fie vaccinați sau să aibă dovada că au trecut prin boală (COVID-19) în ultimele șase luni (certificat verde), pentru a putea avea acces în clădirile instituției.

Măsura, impusă de noile prevederi legislative, se aplică în principal sediului din Areni, cu excepția înregistrării nașterilor și deceselor la Starea Civilă, caz în care sunt prevăzute alte protocoale de acces (inclusiv control epidemiologic), astfel încât oamenii să își rezolve problemele.

În schimb, pentru sediul de primărie din Burdujeni, unde funcționează Direcția de Asistență Socială, sunt prevăzute mai multe excepții, în principal pentru beneficiarii prestațiilor sociale.

Acolo este permis accesul persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2, dar și celor care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore.

Măsura este valabilă inclusiv în cazul depunerii solicitărilor pentru ajutoarele de încălzire a locuințelor (pentru perioada noiembrie-martie) pentru toate tipurile de combustibil, dar și a suplimentelor de energie (care se acordă pe întreaga durată a unui an).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acces condiționat de certificatul verde în sediile Primăriei Suceava, cu unele excepții.
 Vizualizări articol: 2180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Acces condiționat de certificatul verde în sediile Primăriei Suceava, cu unele excepții4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei