Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 251 (7863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susţine existenţa unui management integrat al destinațiilor turistice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susţine existenţa unui management integrat al destinaţiilor turistice. Afirmaţia a fost făcută în cadrul celei de-a patra dezbatere publică cu tema „Turismul românesc: Între impas și oportunitate”, organizată la Cetatea de Scaun de către CONAF, Alianța pentru Turism și Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est.

Evenimentul a reunit mediul de afaceri din turismul local și regional, factori de decizie de la nivel local, regional și național, asociații cu profil turistic, organizații inițiatoare ale proiectului și alte organizații patronale ale mediului de afaceri din România, cu scopul de a analiza și căuta soluțiile de sprijinire și relansare a turismului românesc. În cadrul dezbaterii, printre temele abordate şi cele cu privire la reglementarea funcționării Organizaţiilor de Management al Destinaţiei (OMD), proiect susţinut şi de primarul Sucevei, Ion Lungu. „Ne-am propus ca până în iunie 2022 să avem la Suceava un OMD funcțional pentru că suntem conștienți de importanța acestui vehicul în ceea ce însemnă promovarea și dezvoltarea turismului în zonă. Ne dorim un management integrat al destinațiilor turistice, care să se facă profesionist și în care industria să fie aproape de autoritatea locală în organizarea, dezvoltarea și promovarea turismului din destinație. OMD-ul va asigura sustenabilitatea și va permite alocarea unui buget corespunzător pentru promovare și organizare, astfel încât turiștii să fie atrași să vină într-o destinație din țara noastră, operatorii să fie mulțumiți de atractivitatea destinației, iar populația locală să simtă beneficiile apartenenței vieții într-o destinație turistică”, a spus Ion Lungu.

Tot în cadrul dezbaterii, antreprenorul Liliana Agheorghicesei, preşedintele Federației Femeilor de Afaceri din regiunea Nord-Est și prim-vicepreședinte CONAF, a declarat că „Bucovina este o destinație turistică de top a României.  Dezbaterea publică de la Suceava a adus față în față antreprenori și factori de decizie, într-un dialog constructiv din care s-au desprins măsuri și soluții care pot contribui activ la susținerea acestui sector economic grav afectat de pandemie”. Organizatorii evenimentului au susţinut că turismul reprezintă un pilon important de creștere economică prin crearea de locuri de muncă și prin contribuția la Produsul Intern Prut, prin construirea și consolidarea unei identități de imagine, a unei notorietăți în mentalul colectiv și prin construcția unei mărci de țară, care atestă ineditul și calitatea destinației.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei, Ion Lungu, susţine existenţa unui management integrat al destinațiilor turistice.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Sucevei, Ion Lungu, susţine existenţa unui management integrat al destinațiilor turistice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei