Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 251 (7863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imunizare

Primăria Liteni a reluat organizarea caravanelor mobile pentru vaccinarea populației împotriva Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Liteni a reluat organizarea caravanelor mobile pentru vaccinarea populației acestui oraș împotriva Covid-19. În cursul zilei de luni, nu mai puțin de 174 de persoane din Liteni s-au vaccinat anti-Covid, fie cu prima doză, fie cu cea de-a treia doză. Încă de la primele ore ale dimineții, locuitorii din Liteni au venit în număr mare la centrul mobil de vaccinare care a fost amenajat în Căminul Cultural din centrul orașului. Acțiunea de vaccinare a fost organizată de Primăria Liteni și Direcția de Sănătate Publică Suceava, în total fiind imunizate 174 de persoane, fiind folosite serurile Pfizer și Johnson & Johnson.

Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a declarat că îl bucură faptul că un număr atât de mare de persoane a răspuns apelului la vaccinare. El a arătat că pentru ziua de luni au fost făcute programări pentru vaccinare, însă foarte multe persoane au venit să se imunizeze atunci când au auzit că la Liteni a ajuns această caravană a vaccinării. Onisii a spus că la Liteni campania de vaccinare a început bine în primăvara acestui an, însă din păcate ritmul a scăzut pe perioada verii. „De aproximativ o lună de zile am început să discutăm din nou cu cetățenii, pentru a face tot ceea ce depinde de noi, pentru a avea grijă de noi și de ceilalți de aproape. Și astăzi spun eu că a fost o acțiune destul de mare și sper să o ținem și în continuare și să ajungem ca un mare procent din populație să se vaccineze. Pentru că vedeți că până la urmă deocamdată doar vaccinul poate să ne protejeze cât de cât”, a declarat primarul din Liteni.

Tomiță Onisii i-a îndemnat pe locuitorii orașului Liteni să facă tot ce le stă în putință pentru a-și păstra sănătatea, a lor și a celor apropiați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Liteni a reluat organizarea caravanelor mobile pentru vaccinarea populației împotriva Covid.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Liteni a reluat organizarea caravanelor mobile pentru vaccinarea populației împotriva Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei