Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 251 (7863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Învestire cu repetiție

Alexandru Moldovan a depus pentru a doua oară jurământul ca prefect de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul județului Suceava este, de luni, 25 octombrie, din nou Alexandru Moldovan, cel care a deținut această funcție în perioada 9 decembrie 2019 - 3 martie 2021. După depunerea jurământului de învestitură, Moldovan a transmis, printr-un comunicat de presă, că desemnarea pentru un nou mandat „este o onoare” și o „garanție a cooperării instituționale” cu conducerea Consiliului Județean Suceava și cu președintele CJ Gheorghe Flutur. 

„Asumarea acestei înalte funcții publice înseamnă pentru mine responsabilitate, și nu una clamată, ci una efectivă, de implicare în această perioadă de maximă încercare pentru noi toți. Asumarea de care vorbesc va fi una prin fapte, prin adoptarea de măsuri și decizii antipandemice ferme, care vor pune în prim-plan analiza medicilor și epidemiologilor, care vizează limitarea numărului de persoane infectate și salvarea de vieți omenești”, a declarat Alexandru Moldovan. Acesta a spus că este necesară „o perioadă de solidaritate” pentru oprirea creșterii numărului de cazuri grave, care duc la blocarea spitalelor din județ, și pentru oprirea deceselor.

„Consider că trebuie asigurată o cooperare loială la nivelul tuturor factorilor de decizie, al liderilor de opinie, al reprezentanților cultelor religioase și al partidelor politice, pentru a proteja cel mai de preț drept al nostru, viața”, a afirmat prefectul județului, care este un ferm susținător al vaccinării anticovid.

La finalul mesajului său, Alexandru Moldovan a mulțumit pentru activitate fostului prefect, numit de USR-PLUS, Iulian Cimpoeșu, și purtătorului de cuvânt al acestuia, Vasile Boca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Moldovan a depus pentru a doua oară jurământul ca prefect de Suceava.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandru Moldovan a depus pentru a doua oară jurământul ca prefect de Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei