Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 242 (7854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutate

Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, ediția a IX-a, accesibil și în mediul virtual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, ediția a IX-a, este accesibil, în perioada 15 octombrie - 15 noiembrie, și în mediul virtual, sau cum ar spune maestrulȘtefan Popa POPA’S: „Pandemia continuă, satira ia viteză și decolează în virtual la cea de-a IX-a ediție a Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice”.Este noutatea din acest an. Sucevenii și nu numai pot vizita galeria virtuală 3D a Salonului 2021 de oriunde s-ar afla.

În cadrul vernisajului online, ce va avea loc pe 15 octombrie 2021, începând cu ora 16:00 (RO), președintele Salonului Internațional, Antonio Calderon de Jesus, va anunța cei 4 premianți în direct pe parcursul transmisiei live peFacebook Stefan Popa Popa’S. „Invitați din toată lumea, personalități din lumea artistică și nu numai, prieteni ai salonului internațional vor vorbi despre rolul artei satirice în lume și viziunea artiștilor despre viitor, despre digitalizarea artei, lumea acesta încotro”, spun organizatorii evenimentului.

Întocmai, Ștefan Popa POPA’S mizează pe impactul artei satirice într-o lume digitală și centrează cireașa de pe tortul digitalizării: „lansează seria de caricaturi <Președinții NATO> sub forma unei colecții de timbre de valoare digitală unice sau NFT. Acesta este un subiect care ține cu sufletul la gură în epoca blockchainului și a liberalizării sistemelor de transfer de valoare la nivel global, adevărat. La baza lor totuși, tot AS-ul din POPA’S stă”.

La Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, ediția a IX-a, „participă 77 de țări, 6 continente, 560 artiști în concurs, 295 hors concours, deci 855 de lucrări în total vor fi expuse în cei 1700 mp ai mansardei Bastionului Theresia, de pe strada Martin Luther, nr. 4 din Timișoara”.

Expoziția surprinde de fiecare dată prin amploarea și diversitatea ei. Ea va fi deschisă în perioada 15 octombrie - 10 noiembrie, în intervalul orar 10:00 - 18:00. „Mulțumim partenerilor noștri istorici Muzeul Național al Banatului, în parteneriat cu Fundația Popa’S, Consiliul Județean Timiș și Uniunea Artiștilor Plastici din România, pentru facilitarea organizării anuale a Salonului Internațional. Ținând cont de contextul pandemiei, vor fi aplicate toate măsurile de prevenție prevăzute de normele legale în vigoare, evenimentul fiind în întregime disponibil şi în mediul online pe : www.popa-popas.ro/Salon2021, https://www.facebook.com/stefan.popapopas.oficialwww.facebook.com/MuzeulBanatuluiTimisoaraOficial/”, se mai spune în comunicatul transmis de organizatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, ediția a IX-a, accesibil și în mediul virtual.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, ediția a IX-a, accesibil și în mediul virtual0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei