Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 240 (7852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Ioan Stan: Românii trebuie să știe că PSD nu va vota Guvernul Cioloș, refuzând să reînvestească încă un „guvern zero”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraților suceveni, senatorul Ioan Stan, a declarat că PSD refuză să reînvestească în funcție încă un „guvern zero”, motiv pentru care nu va vota Guvernul Cioloș. Ioan Stan a precizat că social-democrații consideră că nominalizarea ca premier a lui Dacian Cioloș este complet neserioasă. „Este doar încă o dovadă a incapacității lui Iohannis de a se comporta ca un președinte. Este numai un gest cinic al domniei sale de a desemna un premier de la un partid cu 15% susținere parlamentară, despre care știe că nu are nicio șansă de a trece de Parlament. În acest context, PSD nu va vota o astfel de propunere”, a precizat Stan. Liderul PSD Suceava a declarat că acest partid nu poate să voteze un premier de la USRPLUS, partid care a participat la distrugerea României, „cot la cot cu Cîțu și PNL”.

Stan a arătat că moțiunea de cenzură a PSD era îndreptată și împotriva miniștrilor USR și a politicilor catastrofale ale acestora. „Partidul nostru nu și-a schimbat opinia, prin urmare nu poate vota un guvern al USR, condus de Dacian Cioloș, care deja a dat măsura (in)capacității sale în 2016 când a demonstrat că este total nepotrivit pentru această funcție. A rămas în istorie ca premierul zero!”, a afirmat Ioan Stan. El a adăugat că din perspectiva PSD această rocadă din alianța pierzătorilor, cu premier USR-istul Cioloș, în locul PNL-istului Florin Cîțu, reprezintă un prim pas către anticipate.

„Pentru orice om de bun-simț ar trebui să fie clar că Cioloș nu poate fi o soluție pentru criza sanitară, economică și socială în care partidul lui împreună cu PNL au adus România.

PSD rămâne ferm în a susține că anticipatele reprezintă singura soluție realistă care poate degaja o majoritate parlamentară solidă și legitimă și un guvern puternic, atât de necesar în actualul context”, a mai declarat Ioan Stan. El a mai adăugat că PSD avertizează că eventuala desemnare a lui Dacian Cioloș ca premier doar pentru a pica în Parlament și a face din nou posibilă redesemnarea lui Florin Cîțu pentru această funcție reprezintă o încălcare grosolană a Constituției, încălcare pe care social-democrații vor sancționa corespunzător la momentul oportun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Românii trebuie să știe că PSD nu va vota Guvernul Cioloș, refuzând să reînvestească încă un „guvern zero”.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: Românii trebuie să știe că PSD nu va vota Guvernul Cioloș, refuzând să reînvestească încă un „guvern zero”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei