Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 237 (7849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Atacuri de panică

Două femei au ajuns la spital după un incendiu izbucnit în plină noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două femei, una în vârstă de 40 de ani și cealaltă de 80 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți. Asta după ce gospodăriile în care locuiesc au fost cuprinse de flăcări în cursul nopții de joi spre vineri. Pentru stingerea vălvătăilor care amenințau să se extindă și la alte gospodării din Costișa a fost nevoie de o mobilizare exemplară. Nu mai puțin de 8 autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Rădăuți, dar și lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Mușenița au mers la locul incendiului. De asemenea, a fost trimis și modulul SMURD, iar echipajul medical a acordat asistență celor două femei.

Incendiul a fost stins după aproape 5 ore, iar pompierii au anunțat inițial că focul a fost pus intenționat. Totuși, polițiștii criminaliști care au fost chemați la fața locului au ajuns la o altă concluzie. Mai exact, focul ar fi plecat de la un cablu electric improvizat cu care unul din proprietari alimenta cu energie o șură. Acel cablu s-a topit, iar incendiul a plecat de acolo și a făcut prăpăd. Flăcările au distrus la una dintre gospodării construcțiile anexe, corp comun, formate din șură, grajd și magazie, construcții din lemn cu o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 25 metri cubi lemn de foc, 50 de baloți de fân și s-au degradat alte bunuri. În incendiu au ars de vii o vacă, doi porci și 20 de păsări de curte. La cea de-a doua gospodărie, au ars șura și grajdul, construite corp comun, pe aproximativ 80 mp. De asemenea, s-a degradat acoperișul unei alte anexe, pe o suprafață de 12 mp. În ambele cazuri casele de locuit au fost salvate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei au ajuns la spital după un incendiu izbucnit în plină noapte.
 Vizualizări articol: 1541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două femei au ajuns la spital după un incendiu izbucnit în plină noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei