Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 236 (7848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Festivalul-concurs de toacă „Răsună toaca-n cer”, ediția a X-a, la Rotunda – Liteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” și „Sf. Ap. Andrei” din Rotunda – Liteni și Protopopiatul Fălticeni organizează duminică, 10 octombrie, începând cu ora 15:00, a X-a ediție a festivalului concurs de toacă intitulat „Răsună toaca-n cer”. Preoții slujitori, preot paroh Mihai Ursuleasa și arhidiacon Adrian Ursuleasa, organizatorii evenimentului, invită cât mai multă lume la acest eveniment, așteptând, în același timp, mulți copii și tineri pasionați care să participe în concurs.

Preoții din toate parohiile Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și nu numai pot trimite la acest concurs unul sau mai mulți copii care au ca pasiune bătutul toacei. La finalul competiției se vor acorda diplome și dulciuri tuturor participanților, iar cei clasați pe primele locuri vor primi premii constând în bani și medalii. De asemenea, anul acesta se va acorda și un „Premiu Special”.

La buna desfășurare a concursului contribuie Centrul Cultural Bucovina, reprezentat de muzicolog Cristescu Constanța, Mănăstirea Probota, reprezentată de maica stareță stavrofora Marina Țurcanu,  Primăria orașului Liteni, reprezentată de primarul Tomiță Onisii, precum și alte societăți comerciale și persoane fizice din comună.

Preotul Ursuleasa Mihai a spus că s-a gândit să organizeze acest concurs „pentru a atrage copiii spre sfânta biserică”. Concursul „Răsună toaca-n cer” este organizat cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Pentru înscrieri, cei interesați pot suna la numerele de telefon:  0744 778 371  (pr. Paroh Ursuleasa Mihai),  0765 263 038 (arhidiacon Ursuleasa Adrian).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul-concurs de toacă „Răsună toaca-n cer”, ediția a X-a, la Rotunda – Liteni.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul-concurs de toacă „Răsună toaca-n cer”, ediția a X-a, la Rotunda – Liteni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei