Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 236 (7848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Până pe 3 noiembrie

Elevii din clasele II – XII se pot înscrie la Olimpiada digitală de matematică „Brio Challenge”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii din clasele II – XII se pot înscrie, până pe 3 noiembrie, la Olimpiada digitală de matematică „Brio Challenge”, ediția a III-a, organizată de Brio, platforma ed-tech de măsurare a performanței educaționale. Participarea la această competiție este gratuită. Printre premiile acordate câștigătorilor se numără telefoane iPhone 12, tablete și căști.Elevii se pot înscrie în competiție în secțiunea special dedicată olimpiadei, de pe pagina www.brio.ro/challenge. Conform Edupedu.ro, la înscriere, fiecare elev va primi credite pe care le va putea folosi în primele două etape ale competiției. La finalul primei etape, cei care au obținut un scor mai mare de 80 de puncte se vor califica în cea de-a doua etapă, care va avea loc între 8 și 22 noiembrie. În etapa a doua, după o serie nouă de teste, a căror dificultate este crescută, vor fi selectați cei mai buni 10 elevi de la fiecare clasă, în baza rezultatelor obținute. Aceștia vor ajunge în etapa finală, acolo unde vor lupta pentru titlurile de campioni și vicecampioni naționali Brio Challenge. Finala va fi supravegheată video, fiind necesar ca participanții să aibă activată camera laptopului sau a tabletei de pe care vor efectua testele. Organizatorii au spus că vor acorda 36 de premii: 12 premii pentru „Campioni”, ce vor consta în câte un iPhone 12, precum și 24 de premii pentru „Vicecampioni”, ce cuprind câte o Tabletă Prestigio și un set de căști performante. În plus, toți finaliștii vor primi un abonament Brio Start pe 6 luni. „Câștigătorii vor fi anunțați în termen de maximum 15 zile de la încheierea competiției. Sunt declarați câștigători participanții cu cel mai bun scor, corelat cu timpul de răspuns. În situația în care mai multe teste primesc același scor, este declarat câștigător participantul care a obținut un timp mai bun”, au transmis organizatorii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din clasele II – XII se pot înscrie la Olimpiada digitală de matematică „Brio Challenge”.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii din clasele II – XII se pot înscrie la Olimpiada digitală de matematică „Brio Challenge”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei