Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 235 (7847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întrebări

Deputatul Ioan Balan vrea să știe care sunt bugetele alocate pentru programele Casa Verde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a adresat ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, dar și președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop, de la care solicită precizări cu privire la bugetele ce vor fi alocate în anul 2022 și anii următori pentru programele Casa Verde Clasic/Eficientă energetic și Sisteme fotovoltaice pentru gospodării izolate.

”Una dintre cele importante probleme ale anului 2021 se referă la creșterea accelerată a prețurilor plătite de consumatorii finali pentru energie electrică, gaze naturale și lemn de foc. Așa cum arată perspectivele pe termen mediu, prețurile la produsele energetice nu vor scădea, motiv pentru care Guvernul va compensa o parte din contravaloarea facturilor pentru consumatorii cu venituri reduse. Pentru diminuarea valorii facturilor plătite de gospodării ar fi extrem de util dacă România ar accelera programele deja demarate și gestionate de Administrația Fondului pentru Mediu: Casa verde clasic (instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă); Casa verde eficientă energetic; Sisteme fotovoltaice pentru gospodării izolate”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul sucevean mai spune că un număr tot mai mare de gospodării ar dori să apeleze la acest sprijin nerambursabil pentru modernizarea și eficientizarea locuințelor. În acest context, Ioan Balan vrea să știe care este bugetul pentru anul 2022 și următorii ani pentru fiecare dintre cele 3 programe destinate persoanelor fizice, dar și câți beneficiari vor exista pentru fiecare din cele 3 programe. ”Având în vedere deschiderea totală a actualei Comisii Europene pentru proiectele de mediu, vă rog să precizați de ce valoare financiară nerambursabilă va putea beneficia România prin mecanismul financiar european pentru relansare și reziliență (PNRR) și prin bugetul european multianual 2021-2027 pentru creșterea eficienței energetice a locuințelor?”, este întrebarea adresată ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, respectiv președintelui Administrației Fondului pentru Mediu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan vrea să știe care sunt bugetele alocate pentru programele Casa Verde.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan vrea să știe care sunt bugetele alocate pentru programele Casa Verde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei