Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 234 (7846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pornire cu probleme

Locuitorii din Obcini, George Enescu și Zamca au rămas o zi fără apă caldă, din cauza unei avarii la magistrala II de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu începerea furnizării agentului termic în municipiul Suceava, au început și problemele la rețelele de transport și distribuție, în care se pompează apă fierbinte, cu presiune.

Pe lângă avarii apărute din loc în loc, care afectează zone mai mici, marți dimineață a fost depistată o avarie pe magistrala II de termoficare, conducta principală care asigură agentul termic necesar cartierelor Obcini, George Enescu și Zamca. Fisura din conducta de termoficare s-a produs în zona Belvedere, unde a mai avut loc un incident asemănător acum două săptămâni.

Pentru efectuarea intervenției necesare, a fost întreruptă alimentarea cu apă caldă menajeră a clienților situați în cele trei cartiere, fiind făcute demersurile necesare pentru înlocuirea porțiunii de conductă în care a apărut spărtura, atât din cauza vechimii acesteia, cât și a faptului că a fost roasă de rugină mai rapid decât ar fi trebuit, din cauza unei infiltrații de apă pluvială, în combinație cu căldura de la agentul termic pe care îl transportă.

Marți seara, în jurul orei 19.00, lucrările de remediere a avariei la magistrala II de termoficare erau în faza de sudură a porțiunii de conductă înlocuită, procedură urmată de umplerea treptată a instalațiilor, astfel încât agentul termic să ajungă în casele sucevenilor.

Conform reprezentanților Thermonet, apa caldă și căldura urmau să revină la majoritatea punctelor termice afectate în jurul orei 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Obcini, George Enescu și Zamca au rămas o zi fără apă caldă, din cauza unei avarii la magistrala II de termoficare.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locuitorii din Obcini, George Enescu și Zamca au rămas o zi fără apă caldă, din cauza unei avarii la magistrala II de termoficare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei