Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 218 (7830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Deputatul Gheorghe Șoldan a reușit să deblocheze problema stocurilor de medicamente pentru tratarea Covid la spitalul din Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat că în urma unei întâlniri la Ministerul Sănătății a reușit să deblocheze, cel puțin pentru spitalul din Rădăuți, stocurile de medicamente pentru tratamentul COVID.

Gheorghe Șoldan a spus că săptămâna aceasta a avut o întâlnire la Ministerul Sănătății cu secretarul de stat Vass Levente, cu privire la gestionarea pandemiei Covid-19 în județul Suceava. “Discuția a avut loc la solicitarea mea, după ce am fost sesizat că lipsesc din spitale mai multe medicamente absolut necesare pentru tratarea Covid. Printre acestea, se numără Remdesivir, Favipiravir sau Chineret.

Întrucât această problemă trebuie rezolvată urgent, am fost la Ministerul Sănătății, unde am avut o discuție foarte bună cu domnul Vass Levente. I-am relatat situația din spitalul din Rădăuți, respectiv faptul că stocurile de medicamente nu sunt suficiente pentru tratarea tuturor pacienților internați acolo”, a afirmat Șoldan, care a mai adăugat ca “domnul ministru-secretar de stat s-a interesat imediat care este situația exactă, a solicitat datele necesare direct de la spital și m-a asigurat că va debloca rapid stocurile de medicamente necesare”.

Deputatul PSD de Suceava a mai precizat ca la finalul întâlnirii, a primit asigurări de la secretarul de stat Vass Levente că cel târziu la începutul săptămânii viitoare, spitalul din Rădăuți va primi toate medicamentele pe care i le-a precizat. “Salut deschiderea domniei sale către dialog și disponibilitatea de a soluționa problemele pe care le-am adus la cunoștință”, a încheiat Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Gheorghe Șoldan a reușit să deblocheze problema stocurilor de medicamente pentru tratarea Covid la spitalul din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Gheorghe Șoldan a reușit să deblocheze problema stocurilor de medicamente pentru tratarea Covid la spitalul din Rădăuți1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei