Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 208 (7820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nereguli la foc automat

Șoselele din județ au fost împânzite cu polițiști rutieri din șase județe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 50 de polițiști de la serviciile rutiere din nu mai puțin de șase județe, respectiv Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Maramureș și Bistrița-Năsăud, au participat vineri după-amiază la o amplă acțiune pe șoselele de la noi.

 

În decurs de numai patru ore, în intervalul 15.00-19.00, au fost reținute 46 de permise de conducere, dintre care 39 pentru depășirea regimului de viteză cu peste 50 km/h. De asemenea, alte șapte permise de conducere au fost reținute pentru depășiri neregulamentare. Cu ocazia acțiunii de control s-au aplicat 354 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 167.755 de lei. Tot în decursul celor patru ore au fost reținute și opt certificate de înmatriculare.

 

Controalele au avut loc pe principalele drumuri naționale și europene din județul Suceava și au avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și identificarea și sancționarea celor care încalcă legislația rutieră, în principal prin depășirea regimului legal de viteză. Au fost utilizate toate aparatele radar montate pe autospecialele de poliție dar și aparatura radar laser TruCam.

 

”Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic. Conduceți cu prudență, măriți distanţa de siguranţă în mers, adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante. Evitați acţionarea bruscă a volanului şi a frânei pentru evitarea acvaplanării sau derapajelor necontrolate. În condiţiile unui trafic aglomerat, pot apărea blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile! Nu vă angajaţi în depăşirea de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi efectuați fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare. Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Nu folosiți telefonul mobil în timp ce conduceţi, iar pentru a comunica folosiți sistemele hands-free”, sunt recomandările transmise de polițiști șoferilor suceveni.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoselele din județ au fost împânzite cu polițiști rutieri din șase județe.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoselele din județ au fost împânzite cu polițiști rutieri din șase județe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei