Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 207 (7819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict

Pedeapsă redusă pentru un individ care a încercat să violeze o femeie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din Dolhasca, arestat preventiv de la finele lunii martie pentru infracțiunea de tentativă de viol, și-a aflat vineri pedeapsa finală. Florin Calora, din Gulia - Dolhasca, în vârstă de 33 de ani, a avut parte de clemență din partea magistraților de la Curtea de Apel Suceava, care i-au redus pedeapsa dictată de colegii de la Tribunalul Suceava. Bărbatul va avea de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare, în loc 3 ani și 4 luni cât primise inițial. Florin Calora a comis o faptă care a avut în prim-plan violența, în scopul de a viola o femeie, însă din fericire actul sexual nu s-a consumat. Asta în primul rând pentru că femeia s-a luptat cu atacatorul, fiind lovită cu pumnii în cap și suferind leziuni.

Ancheta din acest caz a fost derulată de polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava, având în vedere unde s-a produs. Din cercetări a rezultat că victima, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost atacată în timp ce se deplasa printr-un loc relativ izolat, pe lângă calea ferată dintre stațiile Suceava și Suceava Vest. Atacatorul, care după toate probabilitățile a urmărit-o, a venit din spate și a atacat-o violent, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii în cap. Inițial s-a crezut că este vorba de o tâlhărie, însă autorul nu i-a luat victimei geanta. Scopul acestuia a fost de a o viola pe femeie, reușind să-i rupă hainele. Victima s-a luptat cu agresorul și în ciuda loviturilor primite a reușit să scape.

Magistrații au mai decis că agresorul nu are voie să se apropie de victimă ori de casa acesteia timp de cinci ani, după executarea pedepsei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedeapsă redusă pentru un individ care a încercat să violeze o femeie.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedeapsă redusă pentru un individ care a încercat să violeze o femeie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei