Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 204 (7816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înainte de contestații

Puțin peste 31%, promovabilitatea la bac în județul Suceava, sesiunea de toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conform primelor rezultate furnizate de Ministerul Educației, promovabilitatea la examenul de bacalaureat în județul Suceava, sesiunea de toamnă, înainte de contestații, este puțin peste 31%. Statisticile arată că au fost promovați 306 elevi (cele mai mari medii au fost 8,83, 8,66, 8,63 etc.), dintr-un total de 977 de elevi care au susținut examenul. 294 de candidați nu s-au prezentat la examen. Rezultatele elevilor sunt publicate cu anonimizarea numelui şi a prenumelui. Inițial, în județul Suceava, pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 1.271 de candidați, dintre care 917 candidați din promoția curentă, respectiv 354 de candidați din promoțiile anterioare. Pentru evaluarea lucrărilor a fost constituit un centru zonal de evaluare: Liceul cu Program Sportiv Suceava. Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, a avut loc marți, 31 august. Contestațiile au putut fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00-18:00. În cazul formulării și transmiterii în sistem electronic a contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în județ rata de promovare înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului naţional de bacalaureat 2021 este de 31,32%.

Din totalul candidaților promovați (306), 8 candidați au obținut medii între 8-8,99, 49 au obținut medii între 7-7,99 și 249 au obținut medii între 6-6,99.

La probele scrise s-au prezentat 977 candidaţi (76,87%), din cei 1.271 de candidaţi înscrişi. Dintre aceștia, 732 de candidați provin din promoția curentă, iar 245 de candidați din promoțiile anterioare. Pentru promoția curentă, rata de promovare este 34,02% (249 promovați), iar pentru promoțiile anterioare – 23,27% (57 promovați).

Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6, iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5. Procentul de promovare este calculat din totalul candidaţilor prezenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puțin peste 31%, promovabilitatea la bac în județul Suceava, sesiunea de toamnă.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puțin peste 31%, promovabilitatea la bac în județul Suceava, sesiunea de toamnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei