Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 193 (7805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Firma Egger România a dotat cu computere Clubul Copiilor Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cabinetul de informatică din cadrul Clubului Copiilor Rădăuți a fost dotat, zilele trecute, cu opt calculatoare, două laptopuri și o imprimantă laser, precum și cu materiale pentru înlocuirea parchetului de la sălile de festivități și de dans, în sumă totală de 20.792 lei, toate acestea obținute prin amabilitatea firmei Egger România.

Potrivit celor afirmate de directorul Clubului Copiilor Rădăuți, profesorul Dumitru Pomohaci, unitatea de învățământ cu personalitate juridică care are ca responsabilitate educația elevilor prin activități extrașcolare cultural-artistice și sportiv turistice a avut o perioadă bogată în acțiuni ce țin de petrecerea timpului liber al copiilor. Pomohaci a arătat că formațiile artistice ale clubului au fost implicate în numeroase manifestări culturale, desfășurate online sau cu participare directă, la nivel județean, național sau internațional, unde au obținut succese remarcabile.

Directorul clubului rădăuțean a amintit participările la Festivalul Internațional de Dans ”Dance for Live”, de la Bălți - Republica Moldova, Festivalul/Concurs Național de Folclor ”Ion Petreuș” de la Baia Mare, Festivalul Interjudețean de Folclor ”Cătălin Pop” de la Iași, Festivalul/Concurs Interjudețean ”Șezătoarea” Fălticeni, Festivalul/Concurs Interjudețean de interpretare muzicală ”Armonii prin talent și emoții” Iaşi, Festivalul Concurs de Dans Transfrontalier ”Dansul de pe ambele maluri ale Prutului”, precum și la numeroase concursuri interjudețene, naționale și internaționale de pictură. La toate acestea rădăuțenii au obținut premii și distincții valoroase care fac cinste elevilor și profesorilor îndrumători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Egger România a dotat cu computere Clubul Copiilor Rădăuți.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firma Egger România a dotat cu computere Clubul Copiilor Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei