Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 191 (7803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viteza ucide

BMW-ul în care se aflau tinerii care au murit ar fi gonit cu aproape 150 km/h

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumplitul accident de circulație care a avut loc duminică după-amiază la intrarea în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, a avut, cel mai probabil, drept cauză viteza excesivă. Mai mulți martori spun că autovehiculul marca BMW ar fi rulat cu circa 150 km/h pe un drum județean cu denivelări și curbe. Viteza exactă cu care se deplasa mașina va fi stabilită prin expertiza tehnică pe care anchetatorii o vor solicita. În plus, lipsa de experiență a șoferului a fost un alt factor favorizant al accidentului soldat cu moartea a doi tineri.

Vasilică Păvăloaia, din Cornu Luncii, are doar 19 ani, astfel încât permisul de conducere nu îl deține de foarte mult timp. Dimineața zilei de 15 august nu avea cum să prevestească în nici un caz ce avea să se întâmple câteva ore mai târziu. În jurul orei 11.00, Vasilică Păvăloaia se afla în Baia, alături de Ștefan Muscă, din Mălini, Alexandru Cosmin Amariei, din Baia, dar și alți doi prieteni, tot din Baia. Au participat cu toții la un eveniment care s-a derulat la biserică cu ocazia căruia primarul Maria Tomescu i-a oferit un premiu unuia dintre tinerii implicați în tragedia de la Dumbrava pentru cel mai tânăr crescător de oi.

„Știu că de la Baia au plecat spre Suceava, iar la întoarcere au vrut să vină pe un drum mai scurt și au mers prin Horodniceni. Din păcate, doi dintre tinerii aflați în mașină și-au pierdut viața”, a menționat Maria Tomescu. Potrivit primarului din Baia, Alexandru Cosmin Amariei, în vârstă de 18 ani, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața, era extrem de inimos și implicat în activitățile care se organizau în comună. ”Provine dintr-o familie de oameni gospodari și plecase el însuși la muncă în Anglia, iar acum venise acasă pentru o scurtă vacanță”, a mai arătat Maria Tomescu.

Și în cazul lui Ștefan Muscă, de 24 de ani, situația este aproape similară. Și acesta era venit acasă din străinătate pentru a-și petrece câteva zile de concediu. Din păcate, pentru cei doi a fost ultima vacanță. Cei doi tineri care au murit se aflau pe bancheta din spate a BMW-ului, în zona portierelor din stânga și dreapta.

Șoferul, pasagerul din dreapta și tânărul aflat pe bancheta din spate, în mijloc, au suferit leziuni. Au fost preluați de ambulanțele chemate la fața locului și au ajuns mai apoi la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. După ce au fost îngrijiți de medici, cei trei au plecat acasă, semn că rănile suferite nu erau grave. Vasilică Păvăloaia, șoferul vinovat de moartea prietenilor săi, a fost testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice, dar chiar și așa la spital i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Tânărul din Cornu Luncii este cercetat acum pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Accidentul soldat cu moartea celor doi tineri a avut loc în jurul orei 18.00, iar mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat pe cupolă. Unul dintre tineri a murit pe loc, iar în cazul celuilalt s-au efectuat manevre de resuscitare timp de mai multe minute, dar, din păcate, fără folos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW-ul în care se aflau tinerii care au murit ar fi gonit cu aproape 150 km/h.
 Vizualizări articol: 4250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW-ul în care se aflau tinerii care au murit ar fi gonit cu aproape 150 km/h0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei