Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 179 (7791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Concluzii pompieri

Incendiul de la Bilca a fost provocat de o explozie. Proprietarul este la spital cu arsuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incendiul care a mistuit o casă și o anexă la Bilca în seara zilei de duminică a plecat de la explozia unei butelii. Viorel Cioată, de 34 de ani, bărbatul care locuia în acea casă rămasă moștenire de la o bunică, a fost rănit și a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului. Acesta a reușit să iasă afară din casa care ardea, iar mai apoi a căzut în curte în stare de inconștiență, acolo unde a fost găsit de vecinii alertați de zgomotul exploziei.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul ”arsură gr. 2-3 pe aproximativ 35% din suprafața corporală”, ulterior fiind transferat la un spital din municipiul Iași. Vecinii au sunat și la 112 și au anunțat incendiul, iar la fața locului au fost trimise nu mai puțin de 8 autospeciale de stingere. Este vorba de pompieri de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus, Detașamentul Rădăuți, dar și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bilca, Gălănești și Frătăuții Noi. Pompierii spun că explozia s-a produs ca urmare a acumulării de gaze din bucătărie și totul din cauza unor defecțiuni la butelie. S-a mai stabilit că totul a fost provocat de un arc sau o scânteie electrică, mijlocul care a produs aprinderea fiind un comutator întrerupător.

În urma incendiului au ars casa construită din lemn și acoperișul acesteia, confecționat din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de cca 85 mp, circa 15 mp acoperiș confecționat din lemn și învelitoare din tablă al unei anexe corp comun cu casa de locuit, precum și bunuri din interiorul casei. De asemenea, a fost distrusă semnificativ și o anexă recent ridicată de Viorel Cioată și la care terminase lucrările sâmbătă, cu o zi înainte de incendiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul de la Bilca a fost provocat de o explozie. Proprietarul este la spital cu arsuri.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiul de la Bilca a fost provocat de o explozie. Proprietarul este la spital cu arsuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei