Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 176 (7788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Clasele 0-VIII

Elevii suceveni care vor să recupereze cursurile pierdute în pandemie pot să se înscrie pe platforma gratuită de educație remedială Naradix

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni care vor să recupereze cursurile pierdute în pandemie pot să se înscrie pe platforma gratuită de educație remedială Naradix, pusă la dispoziție de Narada și partenerii săi. Copiii din toată țara care sunt înscriși pe platformă pot să participe la cursuri și să realizeze testări, așa încât materia pierdută în pandemie să fie recuperată până la începutul noului an școlar. Elevii pot fi înregistrați pe https://naradix.ro/inregistrare/ de părinți, dar și de profesori. Cei mici vor descoperi o modalitate atractivă și modernă de învățare, care permite accesarea în orice moment e nevoie – pentru studierea unor materiale sau lămuriri suplimentare din partea profesorilor. Astfel, copiii își pot stabili ritmul și orarul propriu de învățare. Cele mai multe lecții sunt interactive, sub formă de jocuri sau prezentări vizuale, însă există și webinarii programate pentru ore fixe, săptămânal.

 

Ajutor și pentru profesori

Platforma Naradix susține şi educația live, prin webinarii săptămânale. Acestea se adresează elevilor din clasele 0-VIII și se axează pe materii precum limba română, matematică, istorie și geografie. Pentru a asigura o experiență plăcută, locurile sunt limitate, de aceea elevii se pot înscrie în limita locurilor disponibile. Aceste webinarii, spun organizatorii, au început să se deruleze din data de 26 iulie, iar elevii au fost foarte entuziasmaţi de interactivitatea cu care se desfăşoară cursurile online, solicitând ore în plus de webinarii. 

De asemenea, Narada oferă fiecărui profesor oportunitatea să devină un vector al schimbării în bine a situației din învățământul românesc. „Dascălii pot înscrie pe platformă elevii care au nevoie să recupereze cursuri sau pot populariza avantajele acestui sistem de educație digitalizat printr-un simplu share al link-ului platformeiîn grupurile lor de elevi. Conform statisticilor, un copil care studiază minimum 4 ore/săptămână în timpul verii va acoperi decalajele de informație și va fi recuperat. Aceasta este șansa pe care profesorii în colaborare cu Narada o pot oferi elevilor. Nu în ultimul rând, Naradix recompensează performanța – elevii cu rezultate foarte bune la testări primesc premii dintre cele mai atractive”, au transmis reprezentanții Narada.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii suceveni care vor să recupereze cursurile pierdute în pandemie pot să se înscrie pe platforma gratuită de educație remedială Naradix.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elevii suceveni care vor să recupereze cursurile pierdute în pandemie pot să se înscrie pe platforma gratuită de educație remedială Naradix5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei