Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 175 (7787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Sportivii suceveni cu aur și argint la Jocurile Olimpice, propuși de Flutur pentru titlul de Cetățean de Onoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sportivii suceveni Nicoleta-Ancuța Bodnar, Mihăiță Vasile Țigănescu, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari, care au câștigat miercuri medalii de aur, respectiv argint, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor primi titlul de Cetățeni de Onoare ai județului Suceava. La deschiderea ședinței de miercuri a Consiliului Județean Suceava, președintele Gheorghe Flutur a transmis felicitări sportivilor și a anunțat că la întrunirea de luna viitoare a deliberativului va veni cu un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de Cetățean de Onoare al județului, atât pentru Nicoleta-Ancuța Bodnar, Mihăiță Vasile Țigănescu, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari, cât și pentru alți sportivi suceveni care vor face performanță la JO. Flutur a spus că, din cei 101 sportivi pe care îi are România la Tokyo, 21 sunt din județul Suceava, prin urmare este de așteptat ca și alți suceveni să ajungă pe podium. De asemenea, președintele CJ a afirmat că are în vedere și premii în bani pentru sportivii olimpici. „Sperăm să fie și alte nume care să ne facă să umblăm la punga cu bănuți. Felicitări sportivilor noștri pentru această uriașă performanță!”, a spus președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Nicoleta-Ancuța Bodnar a câștigat împreună cu botoșăneanca Simona Radiș medalia de aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la proba de dublu vâsle feminin. Este a 20-a medalie de aur pe care canotajul o aduce României, și asta s-a întâmplat după o pauză de 13 ani. Tot miercuri, barca de patru rame masculin a României, cu un echipaj format din sucevenii Mihăiță Vasile Țigănescu, Ștefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari și botoșăneanul Mugurel Semciuc, a cucerit medalia de argint.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportivii suceveni cu aur și argint la Jocurile Olimpice, propuși de Flutur pentru titlul de Cetățean de Onoare.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportivii suceveni cu aur și argint la Jocurile Olimpice, propuși de Flutur pentru titlul de Cetățean de Onoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei