Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 172 (7784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Parcarea gratuită în curtea Spitalului Suceava scade de la 30 la 15 minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava va analiza și va supune aprobării consilierilor, în ședința din 28 iulie a.c., propunerea Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, de reducere a timpul de staționare gratuită în parcările unității medicale, de la 30 de minute, la 15 minute, începând de la 1 august a.c. Conducerea spitalului și-a motivat propunerea prin faptul că la un timp de staționare gratuită de 30 minute se aglomerează parcarea deoarece o parte dintre cei care își lasă mașinile aici „nu au un interes legat strict de spital, ci își rezolvă probleme personale la instituțiile din jurul spitalului”. „Un timp de staționare gratuit de 15 minute este suficient pentru preluarea pacienților externați, ridicarea rezultatelor analizelor medicale sau alte situații care nu necesită o staționare mai mare de 15 minute”, se arată în motivarea transmisă consilierilor județeni, de către conducerea spitalului. După primele 15 minute gratuite, vizitatorii vor fi taxați ca până acum, cu 5 lei pentru prima oră și câte 1 leu pentru fiecare din celelalte ore.

O altă solicitare legată de parcare este revenirea la 100 de lei/lună a prețului abonamentului de parcare pentru personalul spitalului. Anul trecut, în iulie, sindicatele „Sanitas” și „Solidaritatea Sanitară” au cerut consilierilor județeni reducerea prețului abonamentului de la 100 de lei la 80 de lei lunar, solicitare aprobată atunci de deliberativ.

Acum, spitalul cere Consiliului Județean să se revină la tariful de 100 de lei/lună, motivat de costurile de întreținere a echipamentelor de acces (role tichete de intrare, role chitanțe, mentenanță terminale și case de plată), precum și serviciile de întreținere a parcărilor și căilor de acces.

Dacă vor fi aprobate, noile tarife vor intra în vigoare de la 1 august a.c.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcarea gratuită în curtea Spitalului Suceava scade de la 30 la 15 minute.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Parcarea gratuită în curtea Spitalului Suceava scade de la 30 la 15 minute3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei