Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 163 (7775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Testare

Joc destinat sectorului HoReCa, dezvoltat în cadrul unui proiect Erasmus+

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina a organizat un eveniment de multiplicare în cadrul proiectului hyperCLEAN4HORECA (advancing hygiene and CLEANing training for HORECA SMEs),  finanțat prin programul Erasmus+. Pe parcursul întâlnirii, participanții au avut oportunitatea de testa versiunea beta a jocului online hyperCLEAN.

Evenimentul de promovare, care s-a desfășurat la sediul asociației, a avut drept invitați reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor educaționale, ai organizațiilor partenere, precum și ai sectorului HoReCa. Participanții au fost informați cu privire la obiectivele, partenerii, rezultatele proiectului, punându-se accent pe progresul înregistrat începând cu luna noiembrie a anului 2019 și până în prezent. În momentul de față, partenerii se află în stadiul testării jocului online hyperCLEAN, fapt ce a permis utilizarea unei abordări interactive, cei prezenți fiind entuziasmați de ideea inovativă a proiectului.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni (noiembrie 2019 - octombrie 2021), sub coordonarea CIVIC COMPUTING LIMITED (Marea Britanie) și în parteneriat cu OÜ Puhastusekspert (Estonia), CCS DIGITAL EDUCATION LIMITED (Irlanda), Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (România), Creative Thinking Development (Grecia) și Asociación Valencia Inno Hub (Spania).

Prin intermediul acestei colaborări, după cum ne-au spus reprezentanții Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, hyperclean4HORECA își propune să faciliteze instruirea și crearea de instrumente destinate profesioniștilor din domeniul igienei, curățeniei, preparării și servirii alimentelor și ospitalității din HoReCa, în vederea însușirii abilităților necesare pentru a implementa practicile de curățenie în conformitate cu normele de igienă și sănătate și pentru a facilita dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii.

Președintele Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Petru-Vasile Gafiuc, a declarat că unul dintre rezultatele proiectului, pe lângă programul de instruire, este jocul hyperCLEAN, care are o interfață prietenoasă și care evidențiază elementele cheie ale cursului, venind în completarea acestuia prin aprofundarea cunoștințelor și consolidarea abilităților.

Pentru mai multe informații despre proiectul Erasmus+ hyperCLEAN4HORECA, persoana de contact este Petru-Vasile Gafiuc, președintele Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina. Tel: 0230.524.128, e-mail: info@bucovinainstitute.org.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Joc destinat sectorului HoReCa, dezvoltat în cadrul unui proiect Erasmus+.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Joc destinat sectorului HoReCa, dezvoltat în cadrul unui proiect Erasmus+0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei