Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 142 (7754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Porți deschise online

Mii de aprecieri din toată țara pentru activitatea oamenilor internați în centrele sociale din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a VI-a ediție a Campaniei ”Porți deschise spre comunitate” s-a finalizat pe 16 iunie și s-a dovedit un real succes, chiar dacă s-a derulat doar în format online. Cele câteva mii de aprecieri venite din toată țara reprezintă mulțumirea pentru munca persoanelor internate în centrele sociale ale Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava.

”După un an în care grija noastră cea mai mare a fost să protejăm viețile celor de care suntem responsabili, copii și adulți din sistemul de protecție, în acest an, ne-am propus doar să vă arătăm că am reușit să depășim toate provocările legate de pandemie și viața își continuă cursul, iar beneficiarii noștri își doresc mai mult ca oricând să fie valorizați, acceptați și apreciați de membrii comunității în care se află, dar mai ales de familiile lor, pentru că unul din obiectivele noastre îl reprezintă reînnodarea legăturilor afective cu membrii familiei naturale și reintegrarea, acolo unde este posibil, în familie și societate.

În toate centrele și serviciile noastre, care și-au deschis larg porțile și inimile pentru a ne primi în vizită chiar și numai online, am surprins multă bucurie, energie și emoții pozitive, brațe larg deschise, activități de zi cu zi, dar și prilejul de a sărbători împreună”, a arătat Nicoleta Daneliuc, purtător de cuvânt al DGASPC Suceava.

Scopul campaniei a fost acela de a oferi transparență serviciilor și de a transmite comunității o parte din energia și dăruirea profesioniștilor din sistemul de protecție, dar și de a implica societatea civilă în acțiunile și proiectele instituției.

În cadrul acestei campanii au fost oaspeți de la un centru din Târgu Ocna, județul Bacău, care și-au dorit să viziteze centrul maternal, precum și locuința maxim protejată de la Mitocu Dragomirnei. Campania s-a încheiat cu vizita la un asistent maternal profesionist din orașul Dolhasca, care are în ”spate” 19 ani de experiență și 10 copii care au fost ocrotiți de-a lungul anilor în sânul acestei familii, și care au avut parte de afecțiune, grijă și îndrumare chiar și după ieșirea din sistemul de protecție.

”Mulțumim pentru organizare și entuziasm coordonatorilor, personalului și beneficiarilor din serviciile noastre, dar nu în ultimul rând Consiliului Județean Suceava, care ne-a sprijinit cu profesionalism și implicare în transmisiile live din fiecare centru sau serviciu. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială. Ne-am deschis porțile sufletului către dumneavoastră cu drag și sperăm că ați simțit căldura și bucuria copiilor din centrul nostru”, este mesajul transmis de personalul din cadrul unuia din centrele DGASPC Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de aprecieri din toată țara pentru activitatea oamenilor internați în centrele sociale din Suceava.
 Vizualizări articol: 1715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mii de aprecieri din toată țara pentru activitatea oamenilor internați în centrele sociale din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei