Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 130 (7742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opțiune

Formularele de cerere pentru vizitarea pacienților în Spitalul Suceava, accesibile pe site-ul instituției

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pacienții în stare gravă internați în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pot fi vizitați de un membru al familiei, în urma unei cereri aprobate de conducerea spitalului. În cazul pacienților bolnavi de Covid-19 internați la Terapie Intensivă, ruda pacientului trebuie să semneze și o declarație pe propria răspundere, conform căreia își asumă „riscul infecțios care decurge din intrarea în mediu contaminat, pentru vizitarea pacientului menționat, în cadrul compartimentului ATI zona Covid”.

„Declar că am fost informat și instruit de către asistent/medic ... privind regulile care trebuie respectate pe timpul vizitei, inclusiv modalitatea de echipare/dezechipare a echipamentului de protecție utilizat și sunt de acord cu măsurile stabilite la nivelul spitalului”, își asumă vizitatorul. De asemenea, acesta este avertizat că nerespectarea regulilor impuse conduce la încetarea vizitei și părăsirea spitalului. Formularul de cerere pentru aparținători și cel pentru declarația pe propria răspundere pot fi descărcate de pe site-ul spitalului: http://www.spitaluljudeteansuceava.ro/pacienti-2/formulare/cerere-apartinatori/ și http://www.spitaluljudeteansuceava.ro/pacienti-2/formulare/declaratie/.

Formularele completate se pot trimite online, pe adresa secretariat@spjsv.ro. Cererile trimise până la ora 13.00 primesc răspuns în aceeași zi, cele trimise după această oră, în următoarea zi. Subliniem că Spitalul de Urgență Suceava este în continuare unitate medicală Covid, prin urmare solicitările de vizitare sunt aprobate doar pentru pacienții în stare gravă.

Pentru obținerea de informații despre pacienții internați, de către familie, unitatea medicală are pe site numerele de telefon de la fiecare secție în parte: http://www.spitaluljudeteansuceava.ro/home/centralizare-numere-de-telefon-final111-2/. Numerele de telefon și adresele de e-mail sunt publicate și pentru cabinetele din ambulatoriul integrat și de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Formularele de cerere pentru vizitarea pacienților în Spitalul Suceava, accesibile pe site-ul instituției.
 Vizualizări articol: 2343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formularele de cerere pentru vizitarea pacienților în Spitalul Suceava, accesibile pe site-ul instituției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei