Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 129 (7741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenție

În prima zi a campaniei, în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 7 copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vaccinarea anticovid în județul Suceava are în continuare un ritm lent, cea mai mare parte a hărții vaccinării fiind colorată în roșu și portocaliu, culori care arată procente între 0-5%, respectiv 5-10%. Între 20 și 30% populație vaccinată, reprezentat pe hartă cu verde deschis, au doar municipiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Miercuri, 2 iunie a.c., s-au vaccinat 1.421 persoane, dintre care 507 cu doza I și 914 cu doza a II-a. Printre cei care au primit miercuri prima doză de ser Pfizer au fost și 7 copii între 12 și 16 ani, aduși de familiile lor la vaccinare încă din prima zi când a început această acțiune. În data de 2 iunie cele mai multe persoane au fost vaccinate în comuna Marginea – 228 de persoane, la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 192 de persoane, Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava – 187 persoane și centrul drive-thru din parcarea Shopping City Suceava – 143 de persoane. Peste 100 de oameni, mai exact 113, s-au vaccinat în cabinetele medicilor de familie cu vaccin Johnson&Johnson. La centrul de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava (care include și linia de vaccinare de la USV) s-au vaccinat 80 de persoane, la Iulius Mall Suceava – 73 de persoane, la Școala Gimnazială „Al.I. Cuza” Fălticeni – 72 de persoane, Stadion Vatra Dornei – 78, Sf. Ilie, Șcheia – 60, incinta Parcului Zoologic  Rădăuți – 57, Gura Humorului – 42, Siret – 36, Dolhasca – 24, Salcea și Broșteni – câte 18 persoane.

Până la data de 2 iunie a.c., în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 81.846 persoane, din care 68.086 persoane au primit și doza a II-a.

Reamintim că vaccinarea se face fără programare, doar cu actul de identitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În prima zi a campaniei, în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 7 copii.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În prima zi a campaniei, în județul Suceava s-au vaccinat anticovid 7 copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei