Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 125 (7737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Decizie politică

Ion Lungu susține candidatura lui Florin Cîțu la conducerea Partidului Național Liberal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineața decizia de a candida la președinția PNL împotriva lui Ludovic Orban, precizând că partidul are nevoie de un suflu nou. El a apărut înconjurat de zeci de lideri liberali - vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, europarlamentarul Rareş Bogdan, vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, primarul Clujului, Emil Boc, dar și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul Sucevei, Ion Lungu.

“Susțin candidatura prim-ministrului Florin Cîțu la funcția de președinte al Partidului Național Liberal”, a anunțat la scurt timp după primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că a răspuns invitației prim-ministrului Florin Cîțu de a participa la anunțul candidaturii la funcția de președinte al Partidului Național Liberal și de a susține candidatura lui, motivându-și decizia luată: “Domnul Florin Cîțu are o echipă puternică de susținători formată din miniștri, primari, în frunte cu domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, președinți de consilii județene, în frunte cu domnul Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, și parlamentari.
Este o decizie care avantajează orașul nostru. Am convingerea că din această competiție electorală de alegeri interne la PNL, partidul va avea de câștigat”.

La lansarea candidaturii pentru conducerea PNL, Florin Cîțu a amintit că abia în octombrie 2016 s-a hotărât să intre în politică.

„Liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL. Sunt liberal convins, un om care am trăit toată viaţa după principiile liberale. Le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Ştiţi foarte bine că doar liberalismul salvează România”, a spus Cîţu, citat de G4media.ro.

Florin Cîţu a subliniat că partidul are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, precizând că se va asigura că PNL va fi cel puţin opt ani la guvernare.

Cîţu a explicat ce înseamnă pentru el o Românie liberală. „Două lucruri sunt importante pentru mine: proprietatea privată este sfântă, iar antreprenorul este un erou într-o Românie liberală”, a adăugat premierul, care are mari șanse să devină noul președinte al PNL, ca urmare a susținerii venite din partea liderilor liberali din teritoriu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu susține candidatura lui Florin Cîțu la conducerea Partidului Național Liberal.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ion Lungu susține candidatura lui Florin Cîțu la conducerea Partidului Național Liberal1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei