Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 116 (7728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modificare

Administrația rădăuțeană renunță la obligativitatea vaccinului anti-Covid sau a testărilor pentru intrarea în târgul auto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urmă cu două zile administrația locală rădăuțeană anunța redeschiderea târgului săptămânal de autoturisme „Obor” din municipiu pentru duminică, 23 mai. Tot atunci municipalitatea anunța că accesul în piață va fi permis doar persoanelor care poartă mască, sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid. Se pare că administrația rădăuțeană a primit unele semnale negative vizavi de condițiile restrictive de acces în piață, condiții în care ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, primăria locală a postat pe Facebook comunicatul emis de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Rădăuți în care „se îndulcesc” condițiile de acces în târgul care va fi redeschis de duminică.

 

Nu se va permite accesul persoanelor cu simptome de infecție respiratorie

Conform acestui comunicat nu mai este obligatorie prezentarea niciunui document care să ateste efectuarea vaccinului anti-Covid sau a testărilor, ci doar respectarea măsurilor impuse de actuala stare sanitară. Mai precis, în comunicat se arată că accesul în piață se face cu respectarea de către persoane a distanței de minimum 2 metri, limitarea accesului peroanelor astfel încât să fie asigurată o distanță de minimum 2 metri între oricare două persoane, dar fără a depăși 50% din capacitatea maximă a pieței, stabilirea unor fluxuri de vizitare unidirecționale pentru facilitarea menținerii distanței fizice, accesul vizitatorilor va fi permis numai în condițiile purtării măștii pe toată durata vizitei în piață, utilizatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea în piață, la intrarea în piață se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru toate persoanele care intră în piață.

La fel ca și până acum, comunicarea primăriei cu mass-media rămâne la stadiul de promisiune electorală, în condițiile în care administrația actuală preferă să posteze doar pe pagina de Facebook informațiile de interes public, conferințele de presă sau comunicatele de presă fiind de domeniul trecutului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administrația rădăuțeană renunță la obligativitatea vaccinului anti-Covid sau a testărilor pentru intrarea în târgul auto.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Administrația rădăuțeană renunță la obligativitatea vaccinului anti-Covid sau a testărilor pentru intrarea în târgul auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei