Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 104 (7716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragedie cumplită

Tânăra mămică moartă la numai 20 de ani a sfârșit din cauza unui edem cerebral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra în vârstă de 20 de ani, din Moldovița, mama unei fetițe care nu împlinise încă 5 luni, găsită moartă în casă de concubinul ei, în duminica Floriilor, a decedat din cauza unui edem cerebral, care i-a provocat insuficiență cardio-respiratorie acută. Aceasta este concluzia medicilor legiști, care au efectuat necropsia. Este genul de deces care se instalează aproape instantaneu, atunci când se produce o creștere în volum a creierului. Edemul cerebral poate fi consecință a unui traumatism mai nou sau mai vechi, a unui accident vascular cerebral sau a unei infecții provocate de virusuri, bacterii sau paraziți.

Pe 25 aprilie, în jurul orei 13.00, polițiștii de la Secția Rurală Vama au primit un apel de urgență de la Moldovița, prin care se anunța că o localnică a decedat în locuință.

Din cercetări a rezultat că Ana Maria Lețchi, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de către iubitul său într-o cameră din locuință, în stare de inconștiență. Tânărul, ajutat de o cunoștință, ar fi încercat manevre de resuscitare, sub îndrumarea telefonică a unui reprezentant de la Ambulanța Câmpulung Moldovenesc.

A ajuns ulterior și personalul de pe ambulanță, însă pentru tânără nu se mai putea face nimic. Personalul de pe ambulanță a constatat că decesul era instalat de ceva vreme, în jur de două ore, i s-a comunicat mamei fetei.

Drama din familia Lețchi este una imensă. În decembrie 2020, tânăra adusese pe lume un copil. Tânăra născuse natural, iar toate investigațiile pe care le făcuse (ce ne-au fost puse la dispoziție de mama fetei) arată că aceasta era clinic sănătoasă. Investigațiile medicale nu au identificat probleme de sănătate, dovadă și că tânăra a născut natural.  

Mama tinerei, Maria Lețchi, spune că fata nu a avut probleme de sănătate majore în copilărie și adolescență, astfel că apariția acestui edem cerebral, la o vârstă atât de tânără, este o mare necunoscută, inclusiv pentru medici. 

Polițiștii au făcut o cercetare în camera decedatei și asupra acesteia, fără a se găsi indicii care să aducă suspiciuni. Nici medicii legiști nu au constatat la examinarea cadavrului alte leziuni care să stârnească suspiciuni.  

Totuși, conform procedurilor, a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă în cadrul căruia se vor trage concluziile finale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra mămică moartă la numai 20 de ani a sfârșit din cauza unui edem cerebral.
 Vizualizări articol: 4232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăra mămică moartă la numai 20 de ani a sfârșit din cauza unui edem cerebral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei