Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 103 (7715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arhiepiscopia Sucevei

Peste 200 de persoane nevoiașe, ajutate în cadrul campaniei ,,DAR spre Înviere”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de persoane nevoiașe din județ au beneficiat de ajutor, de pachete cu alimente, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, în cadrul campaniei ,,DAR spre Înviere”, care continuă și în această săptămână.

În Vinerea Mare și Sâmbăta Mare, conform site-ului Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, voluntarii Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, coordonați de diac. Andrei Mocanu, au mers în satele bucovinene și au oferit pachete cu alimente, dulciuri și fructe primelor familii defavorizate, beneficiare ale campaniei ,,DAR spre Înviere”, urmând ca în Săptămâna Luminată voluntarii să ajungă la alte câteva zeci de familii.

Darurile oferite bătrânilor au fost achiziționate cu ajutorul oamenilor de bine care au susținut campania ,,DAR spre Înviere”. Pe 27 aprilie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al centrului eparhial Suceava, în colaborare cu Fundația Umanitară ,,Sfinții Ierarhi Leontie și Teodosie” din Rădăuți, au organizat prima ediție a Concertului caritabil de cântări religioase din Postul Mare ,,DAR spre Înviere”, scopul acestuia fiind strângerea de fonduri pentru reușita campaniei cu același nume.

„Lacrimile de bucurie ale bătrânilor, recunoștința părinților care au ce pune pe masă copiilor, fericirea copiilor când au văzut dulciurile sunt cea mai mare răsplată, atât a organizatorilor, cât și a tuturor celor care au donat pentru reușita acestei campanii. Aducem mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea și buna desfășurare a campaniei <DAR spre Înviere>. Dumnezeu să înveșnicească faptele dumneavoastră de milostenie!”, a transmis protos. Iustin Tănase, consilier al Sectorului Social-Filantropic Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de persoane nevoiașe, ajutate în cadrul campaniei ,,DAR spre Înviere”.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 200 de persoane nevoiașe, ajutate în cadrul campaniei ,,DAR spre Înviere”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei