Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 103 (7715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

AVANERA, o provocare pentru piața imobiliară suceveană

Avanera este cel mai nou și cel mai mare proiect realizat de Trutzi Real Estate, brand dezvoltator în domeniul imobiliar, cu rădăcini puternice din grupul Trutzi, compania suceveană de renume pe piața producției și a comercializării de elemente din fier.

Proiectul a luat naștere din nevoia de a sprijini oamenii care vor să spargă monotonia urbană și să adopte un stil de viață modern. De aceea, cele 3 blocuri și 17 tipuri de apartamente și penthouse-uri dezvoltate redefinesc standardele de confort, printr-o serie de facilități și avantaje, unice în Suceava.

Constructorul general este TRUTZI CONSTRUCT, o firmă nou înființată din dorința de a avea controlul calității și al termenelor de realizare a lucrărilor, prin angajarea unei echipe care are în componență oameni cu experiență în șantierele din străinătate (vestul Europei) și folosirea celor mai performante sisteme de cofraj și construcție.
De asemenea, lucrările sunt executate la un standard ridicat și toate normele tehnice și de construire sunt respectate întocmai.

Lucrările la structura primului bloc au fost demarate de la data de 30 iunie 2020 şi se află deja la nivelul 5 al construcției, urmând ca în cel mai scurt timp să se demareze şi lucrările pentru cel de al doilea bloc din cadrul Ansamblului Rezidențial Avanera.

În prima fază, s-a realizat săpătura general şi s-a nivelat și pregătit terenul pentru forarea celor 185 piloți, aferenți primului bloc.

În următoarea etapă, echipaTRUTZI CONSTRUCT a consolidat cofrarea, armarea și a pregătit turnarea radierului general și realizarea fundației speciale.

Șantierul este coordonat cu ajutorul unei echipe de management de proiect formată din 4 oameni care au experiența lucrărilor de construcții și a șantierelor de o asemenea anvergură.

Etapa 3 a însemnat turnarea radierului general de 1431 mc, fiind cea mai mare cantitate de beton folosită pentru turnarea acestuia în Suceava în cadrul construcției unui bloc.

În ultima etapă finalizată, am montat și pus în funcțiune una dintre cele mai înalte macarale din oraș, având o înălțime de peste 50 m, pentru realizarea pereților și diafragmei subsolului. Vezi mai multe aici: https://www.facebook.com/avanera.ro/videos/729132887761101!

Echipa formată din 50 de oameni pregătiți și specializați țin sub control fiecare etapă, iar lucrările se desfășoară conform planificării inițiale.

Ne-am asigurat că infrastructura blocurilor Avanera devine o certitudine a calității de la proiectare până la construcție și finalizare.

Astfel, am avut grijă ca viitorii locuitori să profite nu doar de facilități în interiorul ansamblului, ci și în afara acestuia: cu ajutorul primăriei din Suceava, ne-am asumat modernizarea rețelei stradale publice, pentru desfășurarea în siguranță a traficului rutier auto și pietonal.

Pe strada Universității din centrul Sucevei, unde se află ansamblul rezidențial Avanera, vom moderniza infrastructura rutieră pentru a avea un acces ușor și facil în complex.

De asemenea, viitorii locatari vor avea la dispoziţie cea mai mare parcare din oraş, cu o capacitate aproximativă de 600 locuri subterane şi 250 locuri la suprafață.

Află mai multe despre proiect aici: https://www.instagram.com/avanera.ro/

Pe lângă facilitățile și beneficiile pe care ansamblul le pune la dispoziție, oferă posibilitatea de a achiziționa un apartament încă din faza de proiect și construcție, pe bază de antecontract.

Așa, viitorul proprietar are posibilitatea de a face o selecție riguroasă a preferințelor sale, pentru că își poate alege etajul dorit, numărul de camere sau orientarea imobilului, iar prețul este considerabil mai mic decât cel de achiziție al imobilului Avanera la cheie.
Vezi care sunt avantajele vieții la Avanera: https://avanera.ro/descopera/

Pentru o privire de ansamblu mai reală, echipa Trutzi Real Estate pune la dispoziție o machetă a proiectului. Aceasta este prezentată în cadrul biroului de vânzări Avanera, situat pe strada Universității 9.

De asemenea, dacă viitorii proprietari au nevoie de orice tip de informație, echipa le stă la dispoziție atât la 0756 035 064 și contact@avanera.ro, cât și prin completarea formularului de pe website: https://avanera.ro/contact

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AVANERA, o provocare pentru piața imobiliară suceveană.
 Vizualizări articol: 4585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
AVANERA, o provocare pentru piața imobiliară suceveană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei