Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 100 (7712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manevră nereușită

Tânăr în arest după ce a condus fără permis și și-a dat identitatea fratelui său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Voitinel, a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore, după ce, oprit în trafic de polițiștii de la Secția Rurală Marginea, și-a declarat o identitate falsă. Ulterior s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere și a încercat să-i păcălească pe polițiști cu identitatea fratelui.

Cazul a fost mediatizat la finele săptămânii trecute de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

În noaptea de 23 spre 24 aprilie, un echipaj de la Secția Rurală Marginea a oprit în primă fază pentru control un Audi A6, care se deplasa pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, pe direcția dinspre Voitinel spre Marginea. Imediat a fost oprită și o a doua mașină, un Mitsubishi condus din aceeași direcție, în care se aflau mai mulți tineri.

În timp ce primul șofer le-a spus polițiștilor că nu are nici un document la el, recomandându-se doar verbal, din a doua mașină cel de la volan a coborât și a luat-o la fugă pe jos, spre un ogor din apropiere.

Un polițist plecat în urmărire pedestră l-a ajuns pe fugar după aproximativ 700 de metri, reușind să-l oprească. S-a stabilit că cel care a încercat să fugă este un tânăr din Bilca, care era în ușoară stare de ebrietate - 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Revenind la prima mașină, tânărul care condusese autoturismul Audi A6 s-a legitimat verbal. Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la identitate, cu atât mai mult cu cât și un tânăr din acealaltă mașină a refuzat să se legitimeze, iar cei doi păreau că se cunosc. După audieri s-a stabilit că tânărul în vârstă de 20 de ani, din Voitinel, de la volanul mașini Audi, nu are permis de conducere și, în încercarea de a scăpa, și-a dat identitatea fratelui mai mare, de 23 de ani, care are permis de conducere și care era pasager în cealaltă mașină. 

David Rusu, în vârstă de 20 de ani, din Voitinel, a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, instigare la fals intelectual și fals intelectual.

În continuarea cercetărilor, pe 27 aprilie, s-a dispus reținerea tânărului în arestul poliției județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr în arest după ce a condus fără permis și și-a dat identitatea fratelui său.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr în arest după ce a condus fără permis și și-a dat identitatea fratelui său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei