Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 100 (7712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentință definitivă

Tâlhar periculos, condamnat de judecători: a dat ca în sacul de box în tânărul căruia i-a smuls lanțul de aur de la gât

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Fălticeni, autor al unei tâlhării extrem de violente, care și-a pus victima la pământ și a lovit-o violent cu pumnii și picioarele, în plină stradă, luându-i lanțul de aur de la gât și alte bunuri, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 4 ani și 4 luni de închisoare. Eduard Varga a primit 3 ani de închisoare pentru fapta de tâlhărie, iar judecătorii de la Fălticeni i-au revocat și o pedeapsă anterioară cu suspendare, de 1 an și 4 luni, pentru furt și infracțiuni la regimul rutier. Judecătorii de la Curtea de Apel Suceava au menținut pedeapsa, care a rămas definitivă.

Eduard Varga se află în arest preventiv din ziua în care a fost prins, după comiterea faptei.

La finele lunii septembrie a anului trecut, pe timp de noapte, un tânăr de 18 ani se deplasa pe strada Gării din Fălticeni. La un moment dat, tânărul a observat că este urmărit și a început să alerge sperând că va scăpa. Nu a reușit să ajungă prea departe, pentru că unul dintre urmăritori i-a pus piedică, iar mai apoi a devenit un sac de box pentru agresor. Pus la pământ, tânărul a fost lovit cu pumnii și picioarele și deposedat de portofelul în care erau documente și 20 de lei, de un telefon mobil și de un lănțișor de aur cu cruciuliță cu o greutate totală de 9,55 grame.
Eduard Varga, în vârstă de 23 de ani, s-a dus cu bijuteria la o casă de amanet, luând pe ea 1.270 de lei. Intrați pe firul anchetei, polițiștii judiciariști de la Fălticeni au stabilit cine este autorul. Inițial, au fost doi suspecți care ar fi fost la locul faptei, însă pus sub acuzare pentru tâlhărie calificată a fost Eduard Varga.

În trecut, Varga a fost condamnat pentru furt, conducere fără permis și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. 

Având în vedere modul în care a acționat individul, a fost evident că acesta este un pericol public, astfel că arestul preventiv i-a fost prelungit până la sentința finală de condamnare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhar periculos, condamnat de judecători: a dat ca în sacul de box în tânărul căruia i-a smuls lanțul de aur de la gât.
 Vizualizări articol: 2562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tâlhar periculos, condamnat de judecători: a dat ca în sacul de box în tânărul căruia i-a smuls lanțul de aur de la gât5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei