Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 99 (7711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunț CFR Călători

Tren de la Suceava către stațiunile de pe Litoral, de joi seară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de trenuri suplimentare al CFR Călători cu prilejul minivacanței de Paște și al zilei de 1 Mai cuprinde și legătură directă de la Suceava cu stațiunile de pe Litoral, până la Mangalia.

Primul tren direct de la Suceava spre stațiunile de pe Litoral pleacă joi noapte, la 22.31 din Gara Suceava. Trenul are un parcurs de opt ore până la Constanța și de aproximativ zece ore până la stația terminus – Mangalia.

Conform site-ului oficial al CFR Călători, trenul de Suceava are în compunere vagon de clasa I, vagoane de clasa a II-a și vagon cușetă, cu sistem de 6 paturi în cabină. Trenurile spre Litoral și retur circulă în fiecare noapte, până pe 4 mai inclusiv. După această dată, trenul va circula doar până la Constanța.    

Cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, spre Constanța și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. CFR Călători roagă pasagerii să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și din agențiile CFR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tren de la Suceava către stațiunile de pe Litoral, de joi seară.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tren de la Suceava către stațiunile de pe Litoral, de joi seară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei