Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 98 (7710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Recepție

Secția Pediatrie din Spitalul Municipal Rădăuți va funcționa într-un spațiu nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secția Pediatrie, una dintre cele mai importante secții din spitalul rădăuțean, va funcționa într-un spațiu nou, cu dotări de ultimă generație, ceea ce înseamnă un pas înainte în ceea ce privește respectul față de bolnavi, dar și în privința condițiilor pe care personalul medical le are de acum la dispoziție.

Ieri la prânz a avut loc recepția unui nou etaj construit la spitalul rădăuțean, un etaj destinat secției Pediatrie, care dispune de dotări de ultimă generație, cât și de 50 de paturi, o investiție de 14 milioane de lei. Managerul Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți, Romeo Negruț, a declarat: „Astăzi (n.r. - ieri) a avut loc predarea amplasamentului, de către Compania Națională de Investiții (CNI) către Primăria municipiului Rădăuți, a etajului cinci din spitalul rădăuțean, etaj care va găzdui secția Pediatrie. Mai precis, a fost realizată o supraetajare a spitalului, pe o structură metalică îmbrăcată în panouri tip sandwich. Interioarele sunt realizate din rigips, cu tapet special pentru unități medicale, și dispunem de 30 de paturi pentru pacienți și 22 pentru însoțitori, de cabinete și saloane moderne, bucătării cu dotări deosebite și tot ce este nevoie pentru realizarea unui act medical de nivel european. Tot la capitolul dotare, trebuie să amintesc două aparate ecograf performante, precum și altă aparatură de ultimă generație. Investiția se ridică la 14 milioane de lei, inclusiv TVA, bani care au venit de la Compania Națională de Investiții”.

 

Bogdan Loghin: „Spitalul rădăuțean este într-o continuă mișcare, pe o direcție bună”

La rândul său, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a afirmat: „În primul rând doresc să vă spun că această recepție este una așteptată și că mulțumim Guvernului României că a alocat bani în această direcție. După cum se vede, municipiul Rădăuți nu este șters de pe hartă în acest sens, și așteptăm și alte investiții. Vreau să precizez că am vorbit recent la CNI și vom trimite scrisoarea de înaintare pentru spitalul de Infecțioase pe care ne-am propus să-l facem, cu două etaje și cu mansardă, în vecinătatea spitalului mare. Am avut o discuție cu domnul director pe tema spațiul administrativ de jos de la spital, pentru a-l transforma în locație pentru foi de zi, pentru a aduce fonduri la spital, condiții în care vom realiza clădirea administrativă pe schelet metalic undeva în apropiere. Subliniez că spitalul rădăuțean este într-o continuă mișcare, pe o direcție bună.”

La scurta festivitate de ieri au participat, alături de managerul unității spitalicești, Romeo Negruț, și de primarul Bogdan Loghin, reprezentanți ai CNI, proiectant, constructor și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secția Pediatrie din Spitalul Municipal Rădăuți va funcționa într-un spațiu nou.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secția Pediatrie din Spitalul Municipal Rădăuți va funcționa într-un spațiu nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei