Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 97 (7709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Născută a doua oară

O șoferiță a scăpat cu viață după ce a intrat cu 150 de km/h într-un cap de pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 42 de ani, din Dumbrăveni, a scăpat cu leziuni ușoare dintr-un accident extrem de violent. Mașina condusă cu viteză excesivă de conducătoarea auto a intrat violent într-un cap de pod, iar de aici a fost aruncată pe un ogor, unde la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. Din fericire, femeia a putut ieșit pe picioarele ei din mașină. Acul vitezometrului mașinii BMW s-a blocat la aproximativ 150 de kilometri la oră.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.30, pe drumul județean dinspre Dumbrăveni spre Verești.

Din cercetările poliției rezultă că femeia în vârstă de 42 de ani, din Dumbrăveni, în timp ce conducea un BMW 320D, în afara localității, dinspre Dumbrăveni spre Verești, pe fondul vitezei și a altor preocupări la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers. BMW-ul a intrat pe contrasens, unde a lovit un cap de pod. De aici. mașina a plonjat pe ogor, unde la compartimentul motor a izbucnit un incendiu.   

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM. Aceștia au fost alertați de un incendiu izbucnit la mașină.

La sosirea pompierilor, mașina nu mai ardea iar o femeie era în exteriorul mașinii. Era vorba de conducătoarea auto, care acuza starea de șoc.

Femeia a fost transportată de o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu o contuzie prin accident, fără probleme deosebite. Conducătoarea auto a fost verificată cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0. 

 

Tot sâmbătă, seara, în zona de munte a județului, a mai avut loc un accident oarecum asemănător, din fericire tot fără consecințe grave pentru șofer.

Conform anchetei poliției, un șofer în vârstă de 31 de ani, din comuna Panaci, în timp ce conducea un autoturism Seat, pe drumul județean din Coverca-Panaci, a pierdut controlul într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate, mașina intrând violent într-un gard de lemn, după care s-a răsturnat.

Șoferul a ajuns la Spitalul municipal Vatra Dornei, transportat cu o ambulanță, unde a fost diagnosticat cu o plagă contuză regiune frontală stânga. Tânărul a fost verificat cu etilotestul și nu era băut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O șoferiță a scăpat cu viață după ce a intrat cu 150 de km/h într-un cap de pod.
 Vizualizări articol: 2700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O șoferiță a scăpat cu viață după ce a intrat cu 150 de km/h într-un cap de pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei