Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 95 (7707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marți, 27 aprilie

„DAR spre Înviere”, concert caritabil online organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, organizează marți, 27 aprilie 2021, începând cu ora 17:00, concertul caritabil de cântări religioase din Postul Mare „DAR spre Înviere”, ediția I. Evenimentul va fi transmis exclusiv online pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a partenerilor: Doxologia, TRINITAS TV și Așezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți.

Conform http://www.arhiepiscopiasucevei.ro/, vor concerta: Grupul psaltic ,,Dimitrie Suceveanu”, al Catedralei Arhiepiscopale; Corala eparhială ,,Ștefan Nosievici”, Suceava; Corala ,,Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuți”, a preoților din protopopiatul Rădăuți, și Corul Așezământului de Copii ,,Sfântul Ierarh Leontie”, Rădăuți.

 

Donații pentru copii și bătrâni defavorizați

Organizatorii spun că „prin concertul <DAR spre Înviere>, dorim să aducem bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, materializată sub formă de daruri care să conțină alimente de bază și pachete cu dulciuri, unui număr cât mai mare de copii din mediul rural, proveniți din familii defavorizate, aflați în situația de risc de abandon școlar și ai căror părinți nu au posibilitatea de a le oferi cele necesare traiului. În plus, prin acest demers filantropic, dorim să venim și în ajutorul unor bătrâni bolnavi care nu mai au nici o susținere din partea copiilor și a nepoților, cu un venit din care nu își permit achiziționarea hranei și a medicamentelor”.

În perioada 23-30 aprilie, toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative și să ofere un „DAR spre Înviere” tuturor celor aflați în suferință o pot face prin donații directe într-unul dintre conturile special deschise pentru susținerea activităților caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților sau prin mandat poștal.

În Sâmbăta Mare, echipa de voluntari a Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei va împărți darurile achiziționate cu ajutorul oamenilor generoși familiilor beneficiare ale acestei campanii.

Donațiile se pot face direct în conturile Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților: Lei: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014; Euro: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110; Prin mandat poștal, la adresa: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Str. Iancu Flondor, nr. 2, loc. Suceava, Cod 720027, jud. Suceava, România. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, puteți apela la numărul de telefon 0756 277 365 – diac. Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „DAR spre Înviere”, concert caritabil online organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„DAR spre Înviere”, concert caritabil online organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei