Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 92 (7704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

19 aprilie – 1 mai 2021

Iulius Mall Suceava a pregătit mii de premii în valoare de 10.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava a pregătit, înainte de sărbătorile pascale, mii de premii în valoare de 10.000 de euro. Sucevenii și nu numai au șansa de a câștiga un voucher de peste 600 euro pentru o binemeritată vacanță și vouchere pentru cumpărături. „Se apropie cea mai importantă sărbătoare de peste an, iar tradiția spune că trebuie să ne pregătim un nou rând de haine înainte de Paște, ca simbol al purificării corpului și sufletului. Dacă și tu simți că trebuie să vină primăvara în dressing-ul tău, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Suceava și alege-ți ținute care să se potrivească cu stilul tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie!”, anunță organizatorii.

Noile colecții de la brandurile din Iulius Mall Suceava propun compoziţii stylish și îndrăznețe, în culori pastelate sau aprinse, cu printuri geometrice sau simple și din materiale sustenabile, ce îți vor pune în evidență personalitatea. Și pentru că sărbătorile sunt și o bună ocazie de a face cadouri celor dragi, puteți cumpăra  din timp darurile pentru Iepurașul de Paște. Indiferent că optați pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le puteți descoperi înmagazinele din Iulius Mall Suceava și putețicâștiga premii.

 

Primii 200 de cliențiînregistrați în sistemul electronic vor primi vouchere de cumpărături

În perioada 19 aprilie – 1 mai 2021, dacă faceți cumpărături de minimum 200 de lei, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, veți fi premiați instant cu vouchere și vă veți califica pentru marele premiu, o excursie în valoare de peste 600 de euro, cu destinația aleasă de voi. Norocosul câștigător va fi desemnat miercuri, 5 mai 2021, prin tragere la sorți. Tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de shopping și să mergeți cu bonurile fiscale la Centrul Info. Zilnic, primii 200 de clienți înregistrați în sistemul electronic vor primi vouchere de cumpărături pe care să le transforme în bijuterii de la Teilor, accesorii de laMeli Melo, ținute elegante de la Valerio Studio, Daioro șiEly Alindor, articole sportivede laSport Vision, pantofi deosebiți de la Medea, articole vestimentare pentru copii de laArmin Kids și Delia 07, preparate delicioase de la Salad Box, Sale e Pepe, Manay, Yumm, Promenade, Betty Ice, La Fontana, cărți de laCărturești, sesiuni de la înfrumusețare la Beauty Color Anna, cecuri cadou și diverse băuturi. Vă reamintim că valoarea totală a premiilor la Iulius Mall se ridică la 10.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/suceava/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall Suceava a pregătit mii de premii în valoare de 10.000 de euro.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulius Mall Suceava a pregătit mii de premii în valoare de 10.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei