Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 85 (7697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victime

Pietoni beți turtă, accidentați după ce au intrat în fața unor mașini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi pietoni aflați în stare avansată de ebrietate au scăpat cu viață după ce au fost loviți de mașini, unul după o traversare neregulamentară, iar al doilea în timp ce se deplasa pe carosabil haotic, în zig-zag. Ambele accidente s-au produs pe DN 2E, care leagă Fălticeni de Gura Humorului, în zona Păltinoasa. 

Primul accident a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.00, pe DN 2E, la Capu Codrului - Păltinoasa. Conform anchetei poliției, un șofer în vârstă de 43 de ani, din comuna Sucevița, în timp ce conducea un autoturism marca Seat, pe direcția de la Gura Humorului spre Fălticeni, a acroșat cu mașina un localnic de 43 de ani, din Păltinoasa, care se angajase în traversare neregulamentar, prin loc nepermis și fără a se asigura.

Pietonul a fost proiectat pe carosabil în urma impactului, fiind preluat de o ambulanță și dus la Spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, cu un traumatism cranio-cerebral și un hematom frontal.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au reușit să-l testeze cu etilotestul pe pieton, la Spitalul Județean Suceava. A rezultat concentrația de 1,01 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul avea alcoolemie 0. Conform procedurilor, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot sâmbătă, seara, în jurul orei 20.50, nu foarte departe de locul primului accident, în afara satului Capu Codrului, pe același DN 2E, un șofer în vârstă de 65 de ani, din comuna Valea Moldovei, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, cu care se deplasa pe direcția Fălticeni-Gura Humorului, a accidentat un tânăr de 29 de ani, din Păltinoasa, care, rezultă din cercetări, se deplasa în zig-zag, pe partea dreaptă a conducătorului auto. 

Pietonul a ajuns la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu un traumatism cranian. În cazul acestuia alcoolemia era și mare, 1,51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate la spital și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, care în mod normal este dublă, adică în jur de 3 la mie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pietoni beți turtă, accidentați după ce au intrat în fața unor mașini.
 Vizualizări articol: 1462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pietoni beți turtă, accidentați după ce au intrat în fața unor mașini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei