Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 83 (7695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Definitiv

Un jandarm trimis în judecată pentru că ar fi intervenit brutal într-un scandal, achitat de două instanțe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un jandarm care a lucrat la Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava, iar acum este în rezervă, a fost achitat de două instanțe militare care l-au judecat pentru că ar fi intervenit brutal într-un scandal dintr-un restaurant. Curtea Militară de Apel București a menținut decizia Tribunalului Militar Iași și l-a achitat pe plutonierul adjutant în rezervă Marian Molea. Bărbatul a fost reprezentat de avocatul Ioan Bulboacă, acesta considerând că soluția este una corectă. Molea a fost acuzat că a lovit trei persoane, inclusiv un luptător MMA care nu era violent.

Totul s-a întâmplat în luna ianuarie a anului 2016, când un scandal de proporţii a degenerat într-o bătaie în toată regula, în care au fost implicaţi şapte bărbaţi. La faţa locului au intervenit „mascaţii” de la Detaşamentul de Intervenţie Rapidă al Jandarmeriei. Bătaia a început în local şi a continuat afară, unde au intervenit şi jandarmii. Martorii oculari au relatat că intervenţia jandarmilor a fost în forţă, imobilizarea agresorilor nefiind deloc o misiune uşoară. Grupul agresorilor a fost format din patru bărbaţi, trei din Suceava şi unul din Rădăuţi, în timp ce victime au fost agenţii unei firme de pază, toţi din Suceava, care luau masa în respectivul local.

În grupul agresor s-a aflat şi un anume George-Răzvan Chiruț (fost Ciurariu), în vârstă de 31 de ani, din Rădăuţi, care practică lupte MMA.

 

Ce au constatat jandarmii

Apelul prin care s-a solicitat sprijin din partea jandarmilor s-a înregistrat în jurul orei 5.00. La acea oră, în localul de pe strada Vasile Bumbac se aflau în jur de zece persoane.

„La faţa locului,  jandarmii au constatat că şapte bărbaţi se manifestau agresiv şi se îmbrânceau, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă şi inducând o stare de panică şi teamă celor aflaţi în restaurant”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.   

Jandarmii au constatat ulterior că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, au ameninţat şi apoi au lovit cu pumnii şi cu picioarele trei bărbaţi, doi în vârstă de 47 de ani şi unul de 46 de ani. Aceştia din urmă erau agenţi ai unei firme de pază, care la acea oră serveau masa în local. Bătaia ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, deşi este cert că cei şapte se cunoşteau între ei.

În urma bătăii, la Spitalul Judeţean Suceava au ajuns doi dintre bărbaţii implicaţi în agresiune, câte unul din fiecare tabără. Leziuni mai serioase a suferit un anume Adrian M.,  care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial cu pierdere de cunoştinţă, plăgi excoriate la nivelul feţei şi hemitoracelui stâng, fără a rămâne internat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un jandarm trimis în judecată pentru că ar fi intervenit brutal într-un scandal, achitat de două instanțe.
 Vizualizări articol: 2473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un jandarm trimis în judecată pentru că ar fi intervenit brutal într-un scandal, achitat de două instanțe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei