Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 77 (7689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Vasile Lavric, „mâncătorul de femei”, în a cincea lună de arest preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Lavric, bărbatul cunoscut și sub denumirea de „mâncătorul de femei”, s-a ales cu încă 30 de zile de arest preventiv. Tribunalul București a admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar începând din 30 martie rădăuțeanul a intrat în a cincea lună de arest preventiv. În urmă cu mai multe săptămâni, Vasile Lavric a fost transferat din arestul Poliției Capitalei la Spitalul Penitenciar Rahova. Măsura a fost luată după ce rădăuțeanul a intrat în greva foamei, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu 7 ani, când a mai fost arestat și cercetat pentru tentativă de omor. Această formă de protest nu a durat foarte mult, iar Vasile Lavric a renunțat și acum se află într-o celulă a Poliției Capitalei.

Vasile Lavric este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de ”omor”, iar victima este una din fostele concubine, Aurica Bodnărescu.

Despre Aurica Bodnărescu, conform informațiilor celor de la Antena 3, Vasile Lavric a declarat acum în fața judecătorilor că este plecată la muncă în Anglia. Femeia nu a mai dat însă nici un semn de viață de luni de zile.

În urmă cu câțiva ani, Aurica Bodnărescu declara că bărbatul ei este foarte milos și nu poate vedea sânge, astfel că atunci când este vorba de tăiat o găină sau chiar porcul trebuie să se ocupe ea.

 

Misterul surorilor Iordache, toate trei dispărute

Vasile Lavric a fost principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005). Se pare că bărbatul a avut relații cu toate trei. Se știe cert că în timp ce era căsătorit cu Nicoleta, Lavric i-a făcut un copil Ramonei, care era minoră. El a fost atunci trimis în judecată pentru act sexual cu un minor, însă a scăpat de condamnare. 

În cazul surorilor Iordache, procurorii l-au putut pune sub acuzare doar pentru o tentativă de omor asupra celei care i-a fost soție cu acte, Nicoleta Iordache.
Procurorii au stabilit că, în noiembrie 2000, Lavric şi-a lovit soţia de atunci, Nicoleta Lavric, cu un ciocan în cap, în mod repetat. Deşi loviturile nu i-au pus femeii direct în pericol viaţa, procurorii au invocat intenţia, modul în care s-a petrecut agresiunea - lovituri de ciocan în cap, pentru a-i reţine infracţiunea de tentativă de omor. Soţia sa a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a primit îngrijiri medicale, după care a fost externată şi a trăit încă cinci ani alături de soţul ei. A dispărut fără urmă în aprilie 2005. Scandalul care a dus la tentativa de omor cu ciocanul a plecat de la faptul că soția Nicoleta aflase că bărbatul a avut o relația cu sora sa minoră, din care a rezultat un copil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Lavric, „mâncătorul de femei”, în a cincea lună de arest preventiv.
 Vizualizări articol: 2064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Lavric, „mâncătorul de femei”, în a cincea lună de arest preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei