Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 77 (7689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Siret

Migranți magrebieni, reținuți de polițiștii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri nord-africani, care intraseră ilegal pe teritoriul țării noastrecu intenția de a ajunge în Spațiul Schengen, sunt cercetați penal de autoritățile române, după ce au fost descoperiți în noaptea de miercuri spre joi, în zona de frontieră.

Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, un echipaj mixt de control format din lucrători de la Sectorul Poliției de Frontieră Siret și de la Poliția orașului Siret a depistat doi cetățeni străini suspecți care se deplasau pe jos, pe raza localității Siret. Pentru că cei doi bărbați nu aveau documente asupra lor și nu își justificau prezența în zonă, au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde în urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetățeni din Maroc, amândoi în vârstă de 20 de ani. În aceste condiții, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetățeni străini au fost predați autorităților de frontieră ucrainene în baza acordului de readmisie.

Ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava a mai arătat că echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei Siret a depistat, în bagajele unui bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană care se afla la volanul unui microbuz Mercedes-Benz înmatriculat în Ucraina, 1.800 de pachete de țigări ascunse în cutii de prăjituri. Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai afirmat că țigările, în valoare de 2.700 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 8.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Migranți magrebieni, reținuți de polițiștii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Migranți magrebieni, reținuți de polițiștii de frontieră suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei