Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 68 (7680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Vlad Popescu: Guvernul Cîțu este nepăsător față de cetățeni și nu are soluții pentru economia românească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Vlad Popescu i-a adresat premierului României, Florin Cîțu, precum și mai multor miniștri ai Guvernului o serie de întrebări pentru a afla dacă aceștia au soluții la problemele grele cu care se confruntă România în momentul de față. Deputatul PP-USL, afiliat grupului PSD, Vlad Popescu, a spus că întrebările au vizat în mod special soluțiile pentru mediul de afaceri din România. „Având în vedere situația grea cu care se confruntă afacerile din România, în special cele din industria ospitalității, i-am adresat mai multe întrebări premierului României, Florin Cîțu, pentru ca cetățenii să afle care sunt soluțiile pe care Executivul le-a găsit pentru aceste domenii”, a precizat Popescu. El a spus că deși termenul de răspuns pentru aceste întrebări este de 30 de zile, încă nu a primit răspunsurile solicitate. „Se pare că este timp insuficient pentru premierul României și pentru echipa sa. Sunt mult prea ocupați cu problemele și jocurile politice și nu au timp să se ocupe de cei care contează cu adevărat: cetățenii acestei țări, în slujba cărora ar trebuie să fie fiecare membru al Guvernului”, a declarat deputatul sucevean. El a arătat că Guvernul Cîțu nu are nicio soluție în ceea ce privește domeniul Horeca, lucru care se vede zilnic în numărul restaurantelor și hotelurilor care pun definitiv lacătul pe ușă. Vlad Popescu a spus că toată lumea înțelege că situația epidemiologică „nu ne permite să avem aceeași viață ca înainte de pandemia de COVID-19”, însă este extrem de important să fie găsite soluții pentru această industrie. „Să ne gândim că mii de oameni rămân fără loc de muncă, să ne gândim că o afacere închisă înseamnă mai puține taxe și impozite pentru bugetul de stat. Toate aceste lucruri se vor resimți din ce în ce mai mult în economia românească”, a precizat deputatul sucevean. Vlad Popescu a sesizat faptul că Guvernul Cîțu este ocupat cu lucruri mult mai „importante”, cum ar fi tăierea gratuității CFR pentru studenți. „Aici era cea mai mare problemă a bugetului, că au studenții gratuitate atunci când merg cu trenul. Ce nu înțeleg cei din Guvernul Cîțu este că toate aceste probleme vor deveni și mai mari. Nimeni din Executiv nu se gândește că oamenii care își pierd locul de muncă au familii, copii de întreținut, rate de plătit. Sau poate se gândesc, dar probabil nu le pasă”, a declarat Popescu. El a precizat că a adresat și alte întrebări către premierul României și către mai mulți miniștri, al căror termen de răspuns nu a expirat însă. Vlad Popescu și-a exprimat speranța că ”poate măcar acum, în ceasul al 12-lea, guvernanții vor încerca să găsească cu adevărat soluții pentru criza cauzată de pandemie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlad Popescu: Guvernul Cîțu este nepăsător față de cetățeni și nu are soluții pentru economia românească.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Vlad Popescu: Guvernul Cîțu este nepăsător față de cetățeni și nu are soluții pentru economia românească1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei