Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 59 (7671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Mirela Adomnicăi: Ministrul Năsui este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a anunțat că social-democrații depun o moțiune simplă la Senat împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pe motiv că acesta este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești. Mirela Adomnicăi a precizat că ministrul Claudiu Năsui a compromis programe esențiale de sprijinire a antreprenorilor, respectiv Start-up Nation, programul privind promovarea exporturilor, dar în același timp a blocat investițiile și pregătește vânzarea pe nimic a activelor naționale valoroase. „Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme. PSD trage un puternic semnal de alarmă prin această moțiune și cere puterii actuale să pună binele național mai presus de cel clientelar și să-l demită pe Năsui de la Economie. Nici cele mai ostile forțe străine n-ar fi reușit să producă răul pe care l-a făcut Năsui de când a ajuns ministru al Economiei”, a declarat deputatul PSD de Suceava. Mirela Adomnicăi a arătat că avându-l pe Claudiu Năsui ministru al Economiei, România a ajuns singurul stat din Uniunea Europeană fără o politică industrială activă, fără o strategie de încurajare a capitalului autohton și a domeniilor din economie cu un grad mare de competitivitate.  Adomnicăi a precizat că în momentul de față programul de granturi pentru investiții este sabotat prin compromiterea alocării fondurilor, ca urmare „a intervenției personale ilegale” a lui Claudiu Năsui în sistemul informatic, ceea ce a determinat și o anchetă DNA. De asemenea, ea a spus că schema de ajutor de stat pentru HORECA a fost amânată cu doi ani, deși situația disperată a firmelor din domeniu reclama o aplicare imediată. „Mai mult, voucherele de vacanță au fost eliminate în acest an, ceea ce îngroapă și mai tare turismul românesc”, a afirmat deputatul social-democrat. Mirela Adomnicăi a adăugat că și prin programul Start-up Nation au fost blocate plățile, iar restanțele se ridică la peste 900 de milioane de lei. Ea a declarat că acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Claudiu Năsui nu mai poate fi ministrul Economiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi: Ministrul Năsui este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirela Adomnicăi: Ministrul Năsui este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei