Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 58 (7670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Născut a doua oară

Beat și fără permis, a intrat cu mașina în fața trenului care venea cu viteză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Păltinoasa, a trecut razant pe lângă moarte după ce a intrat cu mașina pe care o conducea în fața unui tren aflat în mișcare, la trecerea la nivel cu calea ferată. Mașina a fost acroșată de tren, însă din fericire nu frontal, astfel că tânărul de la volan a scăpat fără leziuni. Diferența dintre un accident mortal și unul soldat doar cu pagube materiale a fost de cel mult un metru. S-a întâmplat la Păltinoasa, iar tânărul de la volan a ajuns în arest pentru că era băut și nu are permis de conducere.

Marți seară, în jurul orei 18.00, polițiștii de la Compartimentul Rutier Gura Humorului au fost sesizați cu privire la faptul că pe un drum comunal din Capu Codrului-Păltinoasa s-a produs un accident între o mașină și un tren InterRegio de transport persoane.

S-a stabilit că un localnic de 30 de ani, Ștefan Bocșa, în timp ce conducea un autoturism Skoda, pe drumul comunal Capu Codrului, având direcţia de deplasare de la domiciliul său către staţia de epurare a apei din Păltinoasa, la trecerea la nivel cu calea ferată, prevăzută cu semnale luminoase şi acustice, nu a respectat semnificaţia luminilor roşii care erau în funcţiune și a intrat în gabarit, unde mașina a fost lovită din partea stângă de trenul IR-1765 Iaşi – Timişoara. Aproape ca prin minune, șoferul nu a suferit nici un fel de leziuni.

Polițiștii care au demarat cercetări au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categoria auto și era în stare avansată de ebrietate  - 1,02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. A fost testat cu etilotestul și mecanicul trenului, rezultând alcoolemie 0.

Scăpat cu viață din accident, bărbatul din Păltinoasa a ajuns, marți noapte în arestul poliției județene, pentru cumulul a două infracțiuni rutiere grave, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat și fără permis, a intrat cu mașina în fața trenului care venea cu viteză.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat și fără permis, a intrat cu mașina în fața trenului care venea cu viteză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei