Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 56 (7668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mutare

Prefectul Cimpoeșu s-a mutat în biroul fostului său șef de la muzeu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, s-a mutat deja în biroul alocat la Muzeul de Istorie, după incendiul care a deteriorat birourile Prefecturii, din clădirea Palatului Administrativ. Din motive de funcționalitate, prefectului i-a fost alocat biroul directorului muzeului, Emil Ursu, fostul său șef de la locul de muncă anterior, iar cei doi subprefecți vor lucra în birourile avute de directorii adjuncți ai muzeului. Iulian Cimpoeșu a declarat că nu el a fost cel care a solicitat acest birou, ci i-a fost oferit de directorul Emil Ursu. Pentru Prefectură muzeul a mai alocat sala de conferințe și sala de pedagogie muzeală de la parter și sala de expoziții Pod. Mutarea birourilor a început încă de duminică.

Specificul activității din cadrul muzeului și normele de siguranță impun instruirea specială a celor aproape 50 de funcționari din Prefectură care vor lucra aici cel puțin până la sfârșitul anului. Astfel, pe lângă respectarea obligatorie a traseelor impuse de normele sanitare specifice pandemiei, în toate birourile din incinta muzeului este obligatorie scoaterea din priză a tuturor echipamentelor electrice la sfârșitul programului zilnic de lucru, inclusiv computere sau imprimante. De asemenea, cei care merg la fumat în spațiile special amenajate au obligația să închidă ușile fiindcă senzorii de fum aflați în permanență în funcțiune se declanșează imediat.

În ceea ce privește capacitatea de suportare a consumatorilor electrici suplimentari din birourile angajaților de la Prefectură, directorul muzeului, Emil Ursu, a declarat că instalația electrică a fost schimbată în totalitate cu ocazia restaurării clădirii și că nu sunt probleme din acest punct de vedere.

Pe durata relocării birourilor Prefecturii la muzeu, activitatea muzeală va fi puțin afectată. Trei expoziții de pictură au fost anulate, iar activitatea de pedagogie muzeală va avea loc doar la Cetatea de Scaun, la Muzeul Satului Bucovinean și online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Cimpoeșu s-a mutat în biroul fostului său șef de la muzeu.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul Cimpoeșu s-a mutat în biroul fostului său șef de la muzeu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei