Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 56 (7668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

O adolescentă de 14 ani a oferit, cu ajutorul polițiștilor, mărțișoare confecționate manual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O adolescentă în vârstă de 14 ani, elevă la o școală din municipiul Suceava, și-a propus și a reușit să aducă un zâmbet pe fețele unor oameni greu încercați. Elena a fost voluntar alături de polițiștii suceveni, iar din cele peste 100 de mărțișoare care au fost confecționate manual de la mijlocul lunii ianuarie și până pe 7 martie, o parte au fost oferite celor cu suflet în schimbul sprijinului pentru achiziționarea rechizitelor școlare și a altor bunuri necesare unui adolescent.

”Polițiștii au ajutat-o la rândul lor pe Elena și au achiziționat prin colectă de fonduri mărțișoare realizate de acest talentat copil. Astăzi (n.r. – ieri, 8 Martie) mărțișoarele confecționate de Elena au ajuns prin mâinile polițiștilor să fie oferite persoanelor aflate în Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din Rădăuți. Zeci de femei, bărbați și copii din colțuri îndepărtate ale lumii, care și-au părăsit propriile țări marcați de evenimente tragice sau în căutarea unui trai mai bun, oameni ale căror cutume îi separă de cultura europeană, au aflat povestea mărțișorului și au povestit la rândul lor propriile povești adevărate de viață. Efortul Elenei și al polițiștilor nu a fost în zadar. Am văzut oameni fericiți măcar pentru o zi și i-am ajutat să uite pentru câteva clipe de problemele și neajunsurile care i-au împins spre pribegie”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava.

Elena a primit din partea polițiștilor o plachetă de onoare pentru activitățile sale de voluntariat din ultimii doi ani, dar și titlul de ,,Vestitor al Primăverii în Siguranță”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O adolescentă de 14 ani a oferit, cu ajutorul polițiștilor, mărțișoare confecționate manual.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O adolescentă de 14 ani a oferit, cu ajutorul polițiștilor, mărțișoare confecționate manual0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei