Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 30 (7642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict

O femeie care a încercat să mituiască un polițist cu 50 de euro, condamnată de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O șoferiță care a încercat să mituiască un polițist cu suma de 50 de euro a fost condamnată vineri de magistrații de la Tribunalul Suceava. Magdalena Adriana Pătrăucean a primit 2 ani cu suspendare sub supraveghere după ce a fost găsită vinovată pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Pe parcursul termenului de supraveghere, femeia va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Primăria comunei Straja sau Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava. Soluția de vineri nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Totul s-a întâmplat pe 5 decembrie 2019, când Magdalena Adriana Pătrăucean a fost oprită în trafic în timp ce conducea o mașină înmatriculată în Lituania. Din verificările efectuate a rezultat că autovehiculul ar fi avut o poliţă de asigurare valabilă în perioada 17 noiembrie 2018 -  16 noiembrie 2019, iar că la data opririi în trafic o asemenea asigurare nu exista. Ca urmare, polițistul i-a spus șoferiței faptul că lipsa unei poliţe de asigurare valabilă pentru autovehiculul surprins în trafic constituie contravenţie şi că urmează a-i fi aplicate sancţiunile complementare de reţinere a certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare.

În timp ce se aflau în biroul Postului de Poliție Straja, Magdalena Adriana Pătrăucean a început să-l roage pe polițist să nu-i rețină plăcuțele de înmatriculare. La scurt timp, a scos din portofel suma de 50 de euro și a pus banii printre hârtiile de pe birou. Polițistul i-a cerut de mai multe ori să își ia banii înapoi, iar când a văzut că șoferița nu are de gând să se conformeze a ieșit afară pentru a suna la Direcția Generală Anticorupție, Serviciul Județean Suceava. Între timp, femeia și-a luat banii înapoi, dar legislația prevede că și această tentativă de mituire este tot o faptă penală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie care a încercat să mituiască un polițist cu 50 de euro, condamnată de judecători.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie care a încercat să mituiască un polițist cu 50 de euro, condamnată de judecători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei