Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 30 (7642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În miez de noapte

Magaziile anexe a două blocuri din Molid, distruse de un incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu violent a cuprins în cursul nopții de joi spre vineri magaziile de depozitare aparținând locuitorilor a două blocuri din centrul localității Molid, comuna Vama. Flăcările au fost observate după ora 03.00, când a fost dată alarma și s-a solicitat intervenția pompierilor. La locul incendiului au ajuns 5 echipaje de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și de la Garda de Intervenție Gura Humorului, în sprijinul lor venind și un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Frumosu. La sosirea pompierilor incendiul cuprinsese circa 10 magazii de depozitare aflate în apropierea celor două blocuri de locuințe, în interiorul cărora se aflau lemne de foc și ale bunuri ale proprietarilor. Flăcările mari au distrus construcțiile, majoritatea din lemn, pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați. După trei ore de intervenție au fost lichidate și ultimele focare ale incendiului, pompierii și polițiștii demarând cercetări care urmau să stabilească cauza probabilă de izbucnire a acestuia. În urma discuțiilor avute cu proprietarii și a probelor luate de pompieri de la locul incendiului, s-a stabilit că focul a pornit de la un foc deschis în interiorul uneia dintre magazii. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar intervenția promptă a pompierilor a salvat locuințele proprietarilor din blocurile aflate în apropiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magaziile anexe a două blocuri din Molid, distruse de un incendiu.
 Vizualizări articol: 308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magaziile anexe a două blocuri din Molid, distruse de un incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei