Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 29 (7641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spre normalitate

Patru noi locații, pentru ca cei care dau examen de permis să aibă condiții decente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua conducere a Serviciului de Permise și Înmatriculări Suceava a găsit soluții pentru condiții mai bune la punctul de plecare și așteptare în vederea susţinerii probei practice a examenului pentru permis de conducere. Astfel, locația actuală din care se pleacă la examen, de pe strada Traian Vuia, unde se înghesuie zilnic mulți oameni, va fi înlocuită cu patru noi locații.  

Subcomisarul Alexandru Duțuc, împuternicit la comanda Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, a declarat că au fost încheiate deja parteneriate prin care agenții economici vor pune la dispoziție, cu titlu gratuit, porțiuni de parcare ce vor fi folosite ca loc de plecare pentru examinarea de permis.

Astfel, pentru examenul de permis categorie B, noile locații vor fi în parcarea Selgros, în parcarea Ramiro și la Eden Garden – Serpentine. Ultima parcare va fi folosită mai mult ca rezervă, în funcție de necesități.

Pentru cei care dau examen pentru a putea conduce camioane, autobuze, remorci etc. va exista o altă locație, zona platformei CFR de după Gara Ițcani. În acest sens, Serviciul de Permise și Înmatriculări Suceava mai așteaptă un acord de la CFR.

Aceste puncte de plecare la examen sunt importante, în condițiile în care de cele mai multe ori timpii de așteptare înainte de examen sunt de ordinul orelor. 

”Am ales locații care să fie în zone puțin aglomerate, pe cât posibil la ieșirile din oraș, pentru a nu afecta traficul în zonele critice. Cei care vor veni la examene, candidați, instructori auto și alte persoane, vor avea condiții decente, cu acces la toaletă și la localurile de alimentație publică. Credem că va fi altceva și, în mod cert, fiind vorba de mai multe locații, nu va mai fi aglomerație și se vor putea respecta normele de distanțare”, a explicat Alexandru Duțuc.

Noile locații pentru examenul de permis ar putea deveni operaționale chiar de săptămâna viitoare.

Agenții economici au pus parcările la dispoziție gratuit, mergând pe ideea că cei care vin să aștepte oricum le vor fi și clienți.

”Vreau să subliniez că punem în practică aceste proiecte în urma muncii în echipă, cu implicarea colectivului. Măsurile își au originea în analize realizate înainte de venirea mea, în special de la nivel de Prefectură Suceava, de la nivel de prefect și subprefect, de unde am avut sprijin și am simțit că muncim în echipă”, a transmis Alexandru Duțuc.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru noi locații, pentru ca cei care dau examen de permis să aibă condiții decente.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru noi locații, pentru ca cei care dau examen de permis să aibă condiții decente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei